Teknisk Innesäljare Växjö

Teknisk Innesäljare Växjö

Teknisk support / Säljstöd / Tekniker
Växjö

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett expansivt företag med en flexibel och platt organisation. Vi har en stark teamkänsla där alla bidrar till vår framgång och där du kan påverka din framtida roll i företaget och växa med oss.

HögforsGST har funnits i Sverige sedan 2007 och är idag ett av landets ledande varumärken inom fjärrvärme och kyla. Vårt nya koncept Hybridvärme med egenutvecklat styr & reglersystem har mottagits väl av marknaden. Vi kan ta ett helhetsgrepp i alla typer av projekt, från behovsanalys och dimensionering till uppföljning, underhåll och löpande optimering. Vi garanterar att delarna i systemet samspelar på ett sätt som gynnar funktion, ekonomi och miljö.

Arbetsuppgifter
  • Direktkontakt med våra kunder och hantering av frågor via inkommande samtal och mail
  • Optimering av levererade styr- och reglersystem
  • Stötta säljarna med tekniska frågor och underlag
  • Dimensionering av värmeväxlare, centraler och shuntventiler
  • Ta fram offerter, ta emot kundorder och genomföra orderläggning
Din Profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av styr- & regler-, VVS- eller el-branschen, med ett stort tekniskt intresse.
  • Driven, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • Van att jobba självständigt och kundfokuserat
  • Kommunikativ, social och förtroendeingivande
  • Meriterande med erfarenhet av fjärrvärme och kyla
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, finska är meriterande
Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso
Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Vänligen ansök snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om HögforsGST
HögforsGST är ett innovativt och kraftigt växande finländskt företag, som utvecklar det skandinaviska fjärrvärmekunnandet. Vi löser våra kunders uppvärmningsbehov med hållbara, miljövänliga lösningar och dimensionerar våra produkter fastighetsspecifikt. På detta sätt skapar vi den överlägset bäst fungerande produkten.

Se www.hogforsgst.com

Sökord: innesäljare, innesälj, säljstöd, teknisk innesäljare, tekniskt innesälj, teknisk support, säljsupport, teknisk försäljning, teknisk försäljare
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 18 mars 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.