Projektledare till Gyptech

Projektledare till Gyptech

Gyptech AB ingår i en stabil internationell koncern vars storlek möjliggör för oss att växa och arbeta långsiktigt globalt. Som samarbetspartner till våra kunder tar vi ett helhetsansvar från offert till utbildning av driftspersonal.

Nyligen skrev vi på vår största order någonsin vilket innebär att vi behöver fler kompetenta medarbetare till vårt team.

Vi söker nu en civil- eller högskoleingenjör som vill ta sig an utmaningen att med tiden fullt ut leda och ansvara för våra kundprojekt från start till mål. Vi söker dig som är relativt nyutexad med något års arbetslivserfarenhet, och med ett brinnande intresse för processindustri. Hos oss får du lära dig våra processer och produkter samt ta del av all den specialistkompetens som finns i vårt team för att kunna utvecklas i en roll som projektledare.

Har du potential att växa snabbt i en global och framtidsorienterad koncern? Då vill vi höra mer från dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare på Gyptech ansvarar du för våra kundprojekt från planering till driftsättning och uppföljning hos våra kunder, du är alltså drivande i hela kedjan. Ditt uppdrag blir att på ett innovativt, strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt kalkylera och planera produktion samt implementering av maskiner och anläggningar för gipstillverkning.

Tjänsten innehåller en hel del resor då dina uppdrag under vissa perioder sker på plats hos våra kunder. Just nu har vi projekt på gång i USA, Taiwan, Nya Zeeland, Mexiko, Frankrike och Tyskland.

Tjänsten är tillsvidare med placering på Gyptechs kontor i Växjö.

Dina ansvarsområden som projektledare
 • Specificera projekt i samråd med försäljningsavdelning och projektavdelning i Kanada och Tyskland
 • Resursplanering för konstruktion, verkstadsinspektion, processberäkningar, montageövervakning samt drifttagning tillsammans med konstruktionsledare och processavdelning
 • Tidsplanering avseende konstruktion, tillverkning, skeppning, montage, drifttagning
 • Kundmöten med kontinuerliga avstämningar
 • Löpande konstruktionsgenomgångar
 • Offertförfrågningar och förhandlingar med leverantörer
 • Beställningar och fraktbokningar- säkerställ att kvalitetskrav, betalningskrav samt skeppningsvillkor efterlevs av leverantör
 • Inspektion och rapportering av gods
 • Kontrollera montage och drifttagning
 • Kontinuerlig ekonomisk uppföljning samt efterkalkyl
Din profil

För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. Du har ett genuint intresse för anläggningskonstruktion och processindustri samt har en god förmåga att kommunicera på ett strukturerat sätt. Du är ödmjuk och nyfiken och uppskattar en bred roll med såväl operativa som strategiska uppgifter.

Som person är du intresserad av din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du är en omtänksam lagspelare.

Gyptech är en snabbrörlig och platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär att dina insatser ger stor effekt direkt, och du har goda möjligheter att påverka både din och vår utveckling framåt. Det innebär också att du förväntas vara självdrivande och ta egna initiativ, att du har förmåga att se helheten och vad som behövs göras. Du är en doer med entreprenörsanda som får saker ur händerna helt enkelt.

För att vara aktuell för tjänsten har du
 • Civil- eller Högskoleingenjörsexamen
 • Med fördel erfarenhet av liknande tjänst
 • Med fördel erfarenhet av processindustri
 • Mycket god engelska i tal och skrift
Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 30:e april 2021, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Detta är en direktanställning hos Gyptech som valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Hördegård på 0470-32 38 39 eller emma.hordegard@onepartnergroup.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gyptech är en global koncern med huvudsäte i Kanada som utvecklar, bygger och driftsätter kompletta anläggningar för tillverkning av gipsskivor. Gyptech AB med huvudkontor i Växjö grundades 2000 och ingår sedan 2001 som dotterbolag i Gyptech-gruppen. Företaget äger ett starkt varumärke och en unik produkt vilket gett oss en världsledande ställning inom vårt område. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Varje dag tillverkas ca 4 miljoner kvm gipsskivor i maskiner som Gyptech byggt.