Underhållstekniker

Underhållstekniker

Skulle det vara intressant att arbeta med underhåll och reparation av maskiner och utrustning? Är du samtidigt nyfiken och intresserad av att lära dig nytt? Då är detta något för dig!

Just nu har vi på Gunnebo Industrier stor tillväxt och behöver utöka vår underhållsavdelning. Vi söker därför en underhållstekniker till komponentfabriken i Växjö med uppgiften att serva och underhålla våra maskiner och utrustning. För dig som har kunskapen och är framåt ges möjlighet till stora och intressanta utmaningar i vår unika produktionsprocess där tillverkningen sker från stålstängertill färdig kundprodukt.

Om tjänsten
Du kommer att få jobba med en stor bredd av produktionsutrustning, allt från tung smidesprocess till moderna bearbetningsmaskiner med robotceller. I fabriken finns både manuella och styrda maskiner. Vi är fem personer som jobbar på underhållsavdelningen och vi har även ett externt stöd i form av specialister och underentreprenörer.

Som underhållstekniker blir din uppgift att felsöka och åtgärda störningar i produktionen i form av reparation och underhåll av maskiner och utrustning. Du kommer även att genomföra förebyggande underhåll och ombyggnad av utrustning. Ett underhållsarbete kräver därför en viss datorvana. Det förekommer även förbättringsarbete där avdelningen har löpande möten kring planering, utveckling etc.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:

  • Rapportera behov av reservdelar, förbrukningsmaterial och annat material.
  • Installation av nya maskiner och utrustning
  • Hjälpa till med rationaliseringar i produktionsutrustning
  • Hålla i och leda projekt
  • Svetsning
  • Utförande av delegerat elarbete

Vi arbetar för det mesta tvåskift, eventuellt kan ständig eftermiddag förekomma.

Din profil
Vi söker en engagerad och självständig underhållstekniker som ser möjligheter och som kan bidra med sitt kunnande. Vi ser även att du har ett sinne för ordning och struktur och inte är rädd för att ta snabba beslut och bedömningar i ditt arbete. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö och kan hantera detta gott. Att ha en god samarbetsförmåga och vara intresserad av att lära sig ny teknik är något du värderar högt.

Vi söker dig som har en industriteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt erfarenhet av liknande arbete inom industrin. Då det kan förekomma truckkörning i fabriken ser vi gärna att du har truckkort. Vi ser även att du har kunskap om el, pneumatik och hydraulik.

Tillsvidareanställning för rätt person.

Är detta något för dig?

Kontakta gärna underhållschef Martin Inemo, tfn 0470-75 75 27, för att få mer information om tjänsten. Om du har frågor kring rekryteringen kan du kontakta personalchef Tove Westerberg, tfn 0470-75 75 33.

Du är välkommen med din ansökan till jobb@gunneboindustries.com. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt då intervjuer sker löpande, med start vecka 26. Ansök senast den14 juli 2018.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen.

Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

I komponentfabriken i Växjö tillverkas lyftkomponenter av smide, tex krokar, öglor och lyftfästen.