Vi har bra orderingång och behöver utöka med 4 smeder till komponentfabriken i Växjö!

I fabriken finns totalt ca 180 personer som arbetar med att tillverka lyftkomponenter i stål till kunder runt om i världen.

Vi har behov av personal till smedja, eftertempo och slipning. I smidesmaskinerna pressar vi kapade och uppvärmda stålämnen till olika lyftprodukter. Det är mycket av ett hantverk med förformning i bockmaskin och lufthammare innan själva smidet. I smidesprocessen kommer du att hantera hejare (hammare) eller smidespress samt eftertempo, tex avgradning. Andra eftertempon kan vara sprickindikering och slipning. Man arbetar i grupp om 3-4 personer vid varje smidesmaskin. Det är höga kvalitetskrav och vi testar och synar varje enskild produkt i fabriken.

Du bör ha erfarenhet av tung industri sedan tidigare. Gärna vara van vid fysiskt och varmt arbete och ha erfarenhet från tex anläggningsarbete, gjuteri, glasbruk eller liknande.

Som person bör du vara en händig problemlösare. Ha lätt för att ta initiativ och vara positiv, men också noggrann och ha lätt för att samarbeta. Du behöver tycka om ett flexibelt arbete, då det är rotation mellan de fyra smidesmaskinerna, eftertempo och kvalitetskontroll.

Att arbeta i en smedja innebär att man inte får vara rädd för skit under naglarna, varmt och tungt arbete.

Det är meriterande att ha truckkort för industri (AB) och man behöver ha goda kunskaper i det svenska språket. Vi arbetar tvåskift eller ständigt nattskift. Tillsvidareanställning.

Är detta något för dig?

Kontakta gärna produktionschef Per Lundkvist, tfn 0470-757530, för mer information.

Om du har frågor kring rekryteringen kan du kontakta personalchef Tove Westerberg, tfn 0470-75 75 33. Facklig kontaktperson är Carolina Pettersson, IF Metall, tfn 0470-75 75 43.

Du är välkommen med din ansökan till jobb@gunneboindustries.com.

Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, då vi intervjuar löpande.
Mer info
Kontaktperson Per Lundkvist
Telefon 0470-757530
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gunnebo.se/
Sista ansökningsdag 22 okt (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.