CNC operatör Svarv

CNC operatör Svarv

Vi söker en svarvare till komponentfabriken i Växjö med uppgiften att bearbeta smidesprodukter i vår nyinvesterade svarvmaskin. För dig som har kunskapen och är framåt ges möjlighet till stora och intressanta utmaningar. Vårt mål är att ha en hög flexibilitet på våra operatörer och det är därför troligt att du även kommer att få lära dig ytterligare processer i verksamheten. I fabriken finns både styrda och manuella bearbetningsmaskiner. Till en del maskiner har vi robotceller med ABB & Motoman robotar.

Om tjänsten

Som svarvare blir din uppgift att
bearbeta smidesdetaljer i bland annat vår nyinvesterade svarvmaskin. Men du har även möjlighet att lära dig fler maskiner då produktionen behöver detta.

Du ska kunna och ha erfarenhet av
att göra verktygsbyte och ställa in maskinerna självständigt enligt ritning. Det förekommer också att du behöver göra programjusteringar för att detaljerna ska kunna köras i maskinerna. Produktkvalitet är en av företagets hörnstenar och en mycket viktig del i tillverkningen.

Exempel på maskiner och robotar som används på vår bearbetningsavdelning;
  • Styrda CNC maskiner (svarv, fräs och fleroperationsmaskiner), bla med Siemens och Fanuc som programmeringsspråk.
  • Manuella maskiner (svarv, fräs och borrmaskiner).
  • Robotceller med ABB robotar.
Vi arbetar för det mesta tvåskift, men även ständigt nattskift kan förekomma. Det förekommer också att personalen vid behov roterar mellan olika arbetsuppgifter i fabriken.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad svarvare som ser möjligheter och som kan bidra med sitt kunnande. Du ska ha industriutbildning alternativt yrkesutbildning med inriktning mot CNC. Det är ett plus om du har goda kunskaper inom robotprogrammering och mer djupgående maskinprogrammering. Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande jobb inom industrin.

Då det kan förekomma truckkörning i fabriken ser vi gärna att du har truckkort. Traversutbildning är också bra att ha.

Som person bör du vara drivande och positiv, men också noggrann och ha lätt för att samarbeta. Tillsvidareanställning för rätt person.

Är detta något för dig?

Kontakta gärna produktionsledare Per Lundkvist, tfn 0722-180961, för att få mer information om tjänsten. Om du har frågor kring rekryteringen kan du kontakta personalchef Tove Westerberg, tfn 0470-75 75 33.

Du är välkommen med din ansökan till jobb@gunneboindustries.com. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 20 juni 2018.
Mer info
Kontaktperson Per Lundkvist
Email Mejla Per Lundkvist
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gunnebo.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen.

Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft- och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

I komponentfabriken i Växjö tillverkas lyftkomponenter av smide, tex krokar, öglor och lyftfästen.