Kommunikationstekniker med stort IT-intresse

Kommunikationstekniker med stort IT-intresse

Är du en person med starkt IT-intresse och stort kundfokus? Är du grym inom nätverk, switchar och brandväggar? Här är chansen för dig att utvecklas!

Dina arbetsuppgifter

Som kommunikationstekniker hos Griffel AB arbetar du på avdelningen för drift och underhåll av fibernät. Din huvuduppgift är att driva det aktiva nätet och hjälpa kunder med deras nättjänster. Du kommer att ansvara för den aktiva plattformen på nätsidan där du arbetar med att forma och implementera nya lösningar, hantera driftstörningar och genomföra felsökningar. Du arbetar i projekt tillsammans med säljarna för att ta fram de bästa nätlösningarna för Griffels kunder.

Under din introduktion följer du ett program som inkluderar alla delar i bolaget såväl inne som ute på fält.

Arbetstid är måndag-fredag kl.8-17 med flextid. Beredskap utanför kontorstid förekommer ca var 6e vecka när du kommit in i rollen ordentligt.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT-kommunikation och nätverk. Du har goda kunskaper kring områden som brandväggar, switchar, IP och routrar. Du trivs med att ha kundkontakt och är serviceminded som person.

Skallkrav:
  • Några års arbetslivserfarenhet inom tekniskt arbete med Switching, IP, routing och brandväggar
  • Svenska flytande i tal & skrift
  • Kunskap i att analysera trafikflöden
  • Kunskap i felsökning
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/Nätverk eller Datakommunikation
  • Körkort B
  • Windows Server
  • Azure
  • Microsoft 365
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Växjö
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Växjö
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med en kundnöjdhet på 98 % är Griffel den ledande leverantören av pålitliga IT-tjänster till företag i regionen. Vi erbjuder ett komplett utbud av IT-tjänster med allt från kommunikations- och servertjänster till verksamhets- IT. Griffel har ca 25 års erfarenhet i IT-branschen och har i dagsläget 28 medarbetare med kontor i Växjö.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.