Griffel söker Senior IT-konsult

Griffel söker Senior IT-konsult

Om oss

Griffel är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. Via våra affärsområden kommunikationstjänster, servertjänster och verksamhets-IT hjälper vi våra kunder att utveckla sin verksamhet.
Vårt eget fibernät i Växjö gör vår position unik och möjliggör ett helhetsansvar i leveransen eftersom vi inte är beroende av någon underleverantör.Våra kunder är små och medelstora företag inom alla branscher som värdesätter snabb och kvalificerad support samt vill utvecklas tillsammans med oss. Läs gärna mer på www.griffel.se

Griffel befinner sig i en expansionsfas med en ambition att växa i sitt erbjudande. Idag har vi fem säljare som skapar och vidareutvecklar affärer hos nya såväl som hos befintliga kunder. För att tillföra ytterligare IT-kompetens och samtidigt förstärka vårt duktiga konsultteam söker vi nu en senior IT-konsult.
Via nya affärsområdet "Verksamhets-IT" tar vi ett helhetsgrepp om kunden. Det innebär att Griffel blir kundens IT-avdelning genom att vara väl insatt i kundens verksamhet och stöttar upp deras IT på bästa möjliga sätt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior IT-konsult kommer du att jobba mycket praktiskt med varierande IT- relaterade frågor, men du kommer också att agera som tekniskt säljstöd och stötta säljarna i tekniska detaljfrågor.
Tillsammans skissar ni sedan upp tekniskt kundanpassade lösningar och implementerar dessa med hjälp av dina kollegor.
Våra kunder finns främst i regionen runt Växjö och utgörs av små och medelstora företag inom alla branscher som värdesätter snabb och kvalificerad support, samt vill utvecklas tillsammans med oss.

Din profil

På Griffel värdesätter vi erfarenhet lika högt som utbildning och söker därför dig med flera års vana av liknande arbete.
I rollen som IT-konsult hos oss behöver man ha en bred IT- kompetens som spänner över flera områden, som exempelvis serverdrift, nätverk, hård- och mjukvara. Du ska vara präglad av, och trivas i en organisation som ställt krav på kompetens och utveckling och ser kundkontakt som ett mycket trevligt inslag i din vardag. Placeringsort är Växjö och du har goda läs-, tal- och skrivkunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du driven, prestigelös och nyfiket lösningsorienterad. Via ditt professionella och affärsmässiga förhållningssätt skapar du lätt förtroende hos såväl kunder som kollegor och du trivs som bäst i samarbete med andra.

Som anställd på Griffel blir man en viktig del i det mindre företaget som vill växa. Här råder en familjär och öppen stämning och med koncernens ägare i rummet bredvid blir beslutsvägarna korta. Hos oss står ett förtroendefullt samarbete alltid i fokus och vi kämpar och firar som ett team.

Griffel har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka senast den 28 april din ansökan via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Leske på telefonnummer 0470-32 38 32.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se