Kvalitetschef till Getinge Disinfection, Växjö

Kvalitetschef till Getinge Disinfection, Växjö

Trivs du i en dynamisk miljö och motiveras av leda människor? Känner du dig trygg med kvalitetsarbete och är redo för en ny utmaning? Har du dessutom förmågan att få andra att tycka att kvalitet är spännande? Som kvalitetschef hos Getinge Disinfection ges du möjligheten att vara med i ett branschledande företag som befinner sig i en intensiv utvecklingsfas. Getinge Disinfection strävar efter att hjälpa sina kunder att rädda liv och tillhandahålla utmärkt vård - här du kan du vara med och göra skillnad varje dag!

Om tjänsten

Kvalitetsavdelningen ansvarar för att upprätthålla kvalitetsstandarden (ISO 13485). Getinge är ett internationellt företag varför även denna roll kommer följa internationella standarder och regelverk (tex MDD, MDR och MDSAP). Som kvalitetschef på Getinge Disinfection leder du avdelningens arbete, är med i den lokala ledningsgruppen och ansvarar för ett team på ca tio personer bestående av bland annat kvalitetsingenjörer och kvalitetstekniker. Vidare kommer du att arbeta nära övriga organisationen i syfte att utveckla kvalitetsarbetet men också när det gäller compliancefrågor. Du kommer vara en viktig spelare för att skapa tydlighet och positionera kvalitetsavdelningen.

I rollen ingår bland annat:
  • Fullt personalansvar för kvalitetsavdelningens personal
  • Att bevaka och upprätthålla standarder och riskbedömningar
  • Att arbeta med kvalitetsfrågor baserat på kundsynpunkter i syfte att höja kundnöjdheten inom bolaget
  • Att förbättra produktionens flödesprocess
  • Ett fokus för avdelningens budget med inriktning mot kompetensutveckling
Tjänsten är placerad i Växjö. Du rapporterar till VD Quality Assurance som sitter i Frankrike men arbetar nära den lokala ledningsgruppen.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har:
  • Relevant högskoleexamen
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete inom Medtech eller Pharma
  • Har ett brinnande intresse av att leda människor
Du har ett stort intresse för att arbeta verksamhetsnära och tillsammans med verksamheten utveckla den. Samtidigt har du förståelse för lednings- och styrningsarbete på företagsnivå. Du har ett strukturerat, metodiskt och långsiktigt arbetssätt och är van att arbeta mot fastställda mål.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är flexibel och kommunikativ. Du trivs med att bygga förtroendefulla relationer. Vidare har du en god analytisk förmåga. För att lyckas i tjänsten behöver du även ha goda ledaregenskaper och förmåga att kunna motivera medarbetarna att arbeta i team mot gemensamma mål. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Getinge Disinfection med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Medtech, Regulatory, kundnöjdhet, documentation, medical devices, mdd, mdr, audit, mechanical engineering
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (276 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Together we can make a difference.

At Getinge we are dedicated and passionate about helping our customers to save lives and ensure excellent care. We provide innovations for operating rooms, intensive-care units, sterilization departments and for life science companies and institutions. A position at Getinge will provide career opportunities that both inspire and challenge. Here, you can make a difference every day! https://www.getinge.com/se/