Volution Group söker Digital Marknadsförare

Volution Group söker Digital Marknadsförare

Dina arbetsuppgifter
Inom företagets marknadsteam har du uppdraget att synliggöra, generera merförsäljning och öka kännedom om våra varumärken i olika digitala kanaler. Du ansvarar för att utveckla, planera och kontrollera alla digitala försäljnings- och marknadsföringskanaler för koncernens företag i Sverige. Du ser den stora strategiska övergripande bilden samtidigt som du omsätter den i digital försäljning och marknadsföring.

Du arbetar så väl operativt med t ex nyhetsbrev, press- och produkttexter samt underhåll och uppdateringar av våra webbsiter med strategier, analyser, planering och optimeringar för att säkerställa bästa möjliga utfall.

Kompetens
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet inom digital marknadsföring och kommunikation. Du jobbar obehindrat i Adobe Creative Cloud, Google Analytics och Office-paketet. Erfarenhet från att arbeta med en bred varumärkesportfölj och e-Commerce/E-handel är meriterande, goda kunskaper i svenska & engelska är ett krav.

Som person är Du kreativ med ett strukturerat och analytiskt arbetssätt samt att du uppskattar att jobba mot uppsatta mål. Då arbetet sker i nära samarbeta med olika funktioner inom Volution Group Nordic krävs en god förmåga att samarbete.

Varaktighet och placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gemla utanför Växjö eller i Hälleforsnäs.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Produkt- & Marknadschef Monica Törnqvist, 073-2681894 eller HR Ansvarig Pernilla Sundén, 0470-70 77 01.

Välkommen med din ansökan och CV
som du skickar via e-post till hr@volutiongroup.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-02-23
Mer info
Kontaktperson pernilla_sunden
Telefon 0470707701
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av 6 bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volution koncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England.

Som Digital Marknadsförare är Du navet för vår digitala marknadsföring vilket ger dig stora möjligheter att påverka och utvecklas.