Fresh söker medarbetare till Kundservice

Fresh söker medarbetare till Kundservice

Dina arbetsuppgifter
Med Kunden i fokus kommer Du att tillsammans med dina kollegor inom kundservice supportera våra kunder genom mail och telefon. Du jobbar bl a med order- och reklamationshantering samt besvarar frågor från våra kunder. Genom lyhördhet för kundens önskemål skapar du merförsäljning. Arbetet sker i nära samarbete med försäljning, produktion, planering och logistik. Du får även möjlighet att påverka och utveckla det dagliga arbetet och interna processer.

Kompetens
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet inom kundsupport eller innesälj. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är en van IT-användare.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är service-minded och har kunden i fokus. Du är ansvarstagande och noggrann. Du tycker om att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare ser vi att du har ett intresse att lära dig om våra produkter.

För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös, flexibel och uppskatta att jobba i en föränderlig miljö.

Varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i
Gemla utanför Växjö.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta kundservicechef Satu Lohilahti Jönsson på telefon 0470-707724

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till hr@fresh.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-06-01.
Mer info
Telefon 0470-707700
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fresh.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinner du för att sätta kunden i centrum ger vid dig här möjlighet att arbeta i ett glatt gäng med ventilationsprodukter i framkant.

Fresh ingår i Volution-koncernen där huvudkontoret är placerat i
Crawley strax söder om London, England.