Export Coordinator till Fresh

Export Coordinator till Fresh

Arbetsbeskrivning
I rollen som Export Coordinator är tillgängligheten, servicen och relationen till kunderna central. Du kommer att arbeta med alltifrån ordermottagning och dokumentation till kundsupport och marknadsundersökningar. Förutom täta kundkontakt kommer du också att ha kontakt med andra externa aktörer så som t ex Tullverk, handelskommare och speditörer. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna på kundsupport samt sälj och produktion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbete med export/import administration, är genuint service minded och har ett tekniskt intresse. Du är noggrann och strukturerad, nyfiken och intresserad av att lära nytt. Arbetet kräver att du har stort eget driv och en god förmågan att arbeta självständigt. Du kan ta egna initiativ och hitta lösningar.

Mycket av arbetet sker på engelska vilket kräver goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du förutom svenska och engelska behärskar ytterligare ett språk. Goda IT-kunskaper i bla Officeprogrammen, inte minst Excel, är ett krav.

Varaktighet och placering
Tillsvidareanställning på heltid fr o m snarast. Placeringsort är Gemla.

Vill du veta mer?
Har du frågor får du gärna kontakta rekryterande chef Cecilia Glans via telefon 0470-70 77 24 eller HR ansvarig Pernilla Sundén på telefon 0470-707701.

Välkommen med din ansökan som du skickar via e-post till hr@fresh.se senast 2019-01-06, urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson pernilla_sunden
Telefon 0470-707700
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fresh.se
Sista ansökningsdag 22 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fresh erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en expansiv koncern.

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet.

Fresh AB ingår Volution-koncernen som är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i UK. Gruppen består av ett flertal företag som främst arbetar inom ventilation. I Norden ingår Fresh, PAX, VoltAir Systems, Pamon och Air Connection med huvudkontor i Gemla utanför Växjö. Vi är inne i en expansiv fas och vi vill fortsätta växa ännu mer framöver.