Driven och strukturerad ledare till Marketingteamet

Driven och strukturerad ledare till Marketingteamet

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med marketingteamet skapar, implementerar och ansvarar Du för Volution Group Nordics marknadsförings- och varumärkesstrategier för samtliga varumärken i gruppen. Marketingteamet bedriver mestadels inhouse-produktion vilket innebär att du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt med att skapa förpackningar, broschyrer, butikskoncept, mässmaterial samt innehåll till och administration av websidor och sociala medier. Du och teamet projektleder produktlanseringar, mässor och event utifrån tidsramar och budgetar som du är med och tar fram. Framtagande, utveckling och förvaltning av generella guidelines, grafiska profiler och butikskoncept ingår i tjänsten. Du har personalansvaret för ett team som nu består av 4 medarbetar.

Kompetens
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av marknadsföring och relevant högskoleutbildning alternativt erfarenhet. Du är en engagerad ledare med hög energi som får saker att hända. Du är van att prioritera dina projekt och att driva dem ända in i mål. Vi vill att du är strukturerad, noggrann, gillar ett högt tempo och har sinne för affärer. Förmåga att leda och hantera många parallella projekt är nödvändigt. Du jobbar obehindrat i Creative Suite och Office-paketet. Erfarenhet av textproduktion och att skapa säljande texter ses som meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.
Mer info
Kontaktperson pernilla_sunden
Telefon 0470 70 77 01
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.volutiongroup.se
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volution Group Nordic (VGN) består i dagsläget av 6 bolag, Fresh AB, Pax AB, Voltair System AB, Oy Pamon, Air Connection ApS och Volution Norge AS. Volutionkoncernen är ett börsnoterat bolag med huvudkontor i England.

Vill Du anta den spännande utmaningen att vårda och utveckla våra varumärkes- och marknadsstrategier mot nya framgångar. Du kommer att ha en nyckelroll med stora möjligheter att påverka och att utvecklas i ett expansivt företag.