STANLEY Security söker tekniker till Växjö!

STANLEY Security söker tekniker till Växjö!

Är du en driven och ansvarstagande person? Vill du jobba i ett stort företag med mycket utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tekniker ingår driftsättning och dokumentation av brandlarmsystem och utrymningslarm. Företagets säkerhetslösningar är i de flesta fallen baserade på dator- och nätverkslösningar, vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Du kommer i vissa fall att agera tekniskt säljstöd till våra säljare.

Ditt arbete kommer att ske självständigt, men du är en del av ett team som består av såväl projektledare som andra tekniker.
Den här tjänsten passar dig som söker ett utmanande arbete, och för rätt person kommer det att innebära möjligheter till ytterligare utveckling och yrkeskunnande!
I början kommer du få en tydlig inroduktion som sträcker sig över 6 månader, där du blandannat kommer att gå bredvid både projektledare och tekniker i början.

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • "Ej prick i brottsregistret"
Meriterande:
  • Gymnasial elutbildning
  • Erfarenhet av arbete med brandlarmsystem
  • Erfarenhet av arbete som elektriker
  • Kännedom kring SBF
Personliga egenskaper:
Du är en förtroendeingivande person med god social kompetens som har lätt för att bemöta olika typer av människor. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett intresse för ditt arbete samt att du har ett högt driv. Som person är du en lagspelare men kan jobba självständigt, är flexibel och förstår värdet av att vårda dina kundrelationer.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar löpnade nya ansökningar och tjänsten kan tillsättas innan den sista ansökningsdagen, ansök därför redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.