STANLEY Security söker Servicetekniker inom Brandskydd

STANLEY Security söker Servicetekniker inom Brandskydd

Är du en driven och ansvarstagande servicetekniker? Vill du jobba i ett stort företag med mycket utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår driftsättning, service och underhåll av våra brandlarmanläggningar samt managementsystem. Våra säkerhetslösningar är baserade på dator- och nätverkslösningar vilket kräver att du är kunnig inom detta område. Du kommer både att arbeta självständigt och som en del av ett team bestående av projektledare, säljare samt andra servicetekniker. Arbetet passar dig som tycker om ett utmanande arbete och för rätt person kommer det att innebära möjlighet att ytterligare utveckla sitt yrkeskunnande. I arbetet ingår beredskapstjänst samt att arbete över en större geografi även kan bli aktuellt.
Som servicetekniker kommer du även bland annat att:
 • planera och utföra service, underhållsarbete och avprova brandlarmanläggningar
 • genomföra Tekniska översyn, extraservice, gentemot våra kunder
 • i projektform ansvara för driftsättning av anläggningar där även kontakten med våra installatörer är en viktig del i arbetsuppgiften.
 • vara konsultativt tekniskt stöd såväl internt i organisationen som externt mot våra kunder
 • utbilda kund i handhavande och skötsel av kundens brandlarmsystem.
Din profil

Skallkrav:
 • El-utbildning på gymnasienivå eller högre
 • Körkort B
 • Datavana - Officepaketet
 • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet av arbete med brandlarmsystem
 • Branscherfarenhet med kundvårdande försäljning
 • Erfarenhet av driftsättning av brandlarmssystem
 • Kännedom kring SPF 110, 502
Personliga egenskaper:
Du är en förtroendeingivande person med god social kompetens som har lätt för att bemöta olika typer av människor. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett intresse för ditt arbete samt att du har ett högt driv. Som person är du en lagspelare men kan jobba självständigt, är flexibel och förstår värdet av att vårda dina kundrelationer.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar löpnade nya ansökningar och tjänsten kan tillsättas innan den sista ansökningsdagen, ansök därför redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.
STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.