Säljare till Avis biluthyrning i Växjö

Säljare till Avis biluthyrning i Växjö

Är du en driven person som brinner för service?

Vill du vara en del av ett världsomspännande biluthyrningsföretag som har stor fokus att utveckla sina medarbetare?

Då är detta tjänsten för dig, sök nu!

Dina arbetsuppgifter

Som Retal Sales Agent kommer du att jobba i team för att ge era kunder den bästa service som är möjlig.

Du kommer ha arbetsuppgifter som att
  • Bemanna kundmottagning
  • Ta hand om biluthyrning, följa upp bilarna, försäkringar samt företagskunder
  • Merförsäljning
  • Bilvård
Din profil

Vi söker dig som lever och andas service. Du mår bra att göra kunderna lite extra nöjda men kan också lätt hantera en semesterstressad pappa som råkat boka en alldeles för liten bil. Du är problemlösande, och drivs av att du och företaget utvecklas. Som person vill du även utvecklas med företaget och gärna klättra internt och få mer ansvar.

Skallkrav
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • Goda datakunskaper.
Meriterande
  • Jobbat med försäljning eller service tidigare
  • Fler språk än svenska och engelsk
Villkor

Lön: Fast lön samt ett prestationsbaserat bonussystem.
Kollektivavtal: Unionen
Ort: Växjö
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är den ledande biluthyraren i Europa. Dem har byggt upp en omfattande kundbas med hjälp av deras infrastruktur, expertis och erfarenhet, engagerad personal, tillsammans med deras marknadsledande online-bokningssystem, med säkerställda arbetsmetoder och lätthanterliga processer.

Idag är vår kund verksamt på över 5 000 platser i 165 länder över hela världen.

I Sverige finns det ca 90 stationer med sammanlagt 250 medarbetare. Då vår kund finns i hela världen, vill dem även ge sina medarbetare god chans att även kunna jobba i annat land. De strävar efter att ge sina medarbetare en så givande arbetsplats som möjligt.

Dem är ett pålitligt och prisbelönt varumärke med en lång historia av innovation inom biluthyrningsbranschen, och är ett av de världsledande varumärkena när det gäller kundlojalitet, med ett engagemang för verklig bekvämlighet och exceptionell service.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.