Revisor i början av sin karriär sökes till välkänt revisionsföretag i Växjö

Revisor i början av sin karriär sökes till välkänt revisionsföretag i Växjö

Är du en engagerad och analytisk person? Har du dessutom erfarenhet inom revision och vill ta nästa steg? Härligt! Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Din första tid som revisor hos vår kund kommer att bestå av en fyra veckors introduktionsperiod, där du lär dig kundens interna processer, system som tillämpas, repetition i redovisning och revision.Under din första tid kommer du ihop med andra kollegor jobba i team för att lära dig arbetssättet, utöver det kommer du även ha en mentor som finns behjälplig vid alla frågor som uppstår under inledningen av din första arbetsperiod.

Du kommer att arbeta med lagstadgad revision i team med andra revisorer på ett medelstort företag i Växjö med omnejd.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarsfull och tar dig an uppgifter med stor entusiasm. Du strävar efter ständig utveckling och uppskattar feedback i det dagligarbetet som får dig att växa. Med din sociala kompetens och ditt fokus på problemlösning bidrar du till arbetsplatsens utveckling och framgång.

Skallkrav:
  • Lägst kandidatexamen mot ekonomi
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i engelska tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • IT- intresse/tidigare arbetslivserfarenhet av arbete mot digitalisering
  • Tidigare erfarenhet av hantering av känsliga/ sekretessbelagda uppgifter
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
2/9

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan förhoppningsvis gå över i en tillsvidareansttällning hos vår kund.