Projektör mot järnväg till Tyréns AB

Projektör mot järnväg till Tyréns AB

Är du en driven person som vill utvecklas i en bransch med goda framtidsutsikter? Har du någon erfarenhet av projektering och vill ta nästa steg i karriären? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektör mot järnväg kommer du att arbeta med bana, mark och utredning och bli involverad i olika projekt inom en bransch med goda framtidsutsikter. Du kommer i den här rollen arbeta tätt ihop med en erfaren kollega och bidra till utveckling av Växjökontoret. För rätt person med vilja och kompetens finns det möjlighet att utvecklas och få mer ansvarsområden. Hos Tyréns AB ges du goda chanser att både utvecklas som person och även i din yrkesroll. Du kommer att utgå från kontoret i Växjö men resor i tjänsten kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara följande:
  • Detaljprojektering i olika mark, - och järnvägsprojekt
  • Medverka i projekteringsmöten och bistå erfarna kollegor
  • Arbeta med projektering och konstruktion i CAD-programmet Civil3D
  • Läsa och skriva handlingar och underlag
Din profil

Skallkrav:
  • Relevant eftergymnasial ingenjörsutbildning inom väg och vatten, bygg, mark, anläggning och/eller järnväg.
  • Minst 1 års erfarenhet inom projektering
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i Civil 3D
  • Kunskaper i Microstation
  • Erfarenhet av entreprenad
För att lyckas i rollen som projektör ser vi att du är en driven och framåt person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, noggrann, nyfiken samt har ett stort intresse för branschen. Eftersom du arbetar nära kollegor och kunder söker vi dig som har god förmåga till samspel och kommunikation med andra och har en positiv grundinställning.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Januari, eller enligt överenskommelse
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Tyréns medarbetare skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling. Tyréns har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med runt 2700 medarbetare och med kontor runtom i landet samt I Danmark, England, Estland och Litauen. På kontoret i Växjö kommer du att arbeta ihop med 17 medarbetare och inom järnväg jobbar idag 18 medarbetare på kontoren runt om i Sverige som du kommer ha regelbunden kontakt med.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.