Junior systemutvecklare till företag i framkant!

Junior systemutvecklare till företag i framkant!

Vill du ta nästa steg i din karriär och ständigt är ute efter personlig utveckling, vill du arbeta med branschens starkaste varumärke? Då kan det här vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu för kunds räkning en systemutvecklare. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund arbetar du med andra utvecklare, produktägare och testare för att utveckla innovativa lösningar.

Du kommer att arbeta i ett mindre team som tar ett stort ansvar för lösningens utformningen. Du kommer att utveckla i hela stacken, och du kommer att ingå i ett självorganiserande team. Du kommer jobba med modern teknik, allt från React och backbone i frontend till RxJava i backend.

Du kommer att få en ordentlig introduktion under minst 4 veckor, där du kommer få gå bredvid erfarna kollegor.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning/ YH inom webbprogrammering, datateknik
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Java, Javascript, PHP
Meriterande:
- Ett intresse av och har kanske till och med testat på funktionell programmering och reactive extensions.

Personliga egenskaper:
Du är en person som tycker om att vara spindel i nätet samt god social kompetens som sprider mycket energi. Du har alltid en positiv grundinställning och brinner för att ge god service. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker om ordning och reda. Som person ska du vara analytisk, engagerad och ha viljan att testa på nya utmaningar.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Växjö
Lön: Enligt avtal
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper småföretagare att kunna ägna sig mer åt det som är viktigt. De utmanar och förnyar sättet företag kan sköta sin ekonomi och administration. I Växjö är de 210 anställda i blandade roller. Teknikorganisationen är 80 anställda idag, och det är denna organisation man tillhör som systemutvecklare.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.