Junior systemingenjör till Combitech i Växjö

Junior systemingenjör till Combitech i Växjö

Är du en nyfiken, strukturerad och innovativ person? Drivs du av ett genuint teknikintresse och vill jobba på ett spännande företag? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemingenjör hos vår kund kommer du att jobba i team om ca 7 personer.

Första halvåret kommer till stor del att bestå av introduktion och lite mer avgränsade uppgifter för att du skall få en så bred grund som möjligt att stå på, innan du går vidare mot specifika områden som ligger i ditt intresse.
Uppdraget är i korthet att utveckla, designa och integrera de tekniska delarna företagets kund är i behov av.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Konfiguration, integration och dokumentation
 • Skapa systemlösningar av befintliga komponenter
 • Viss programmering och webbutveckling
Din profil

Då arbetsuppgifterna varierar, och du ständigt kommer att ställas inför nya utmaningar, ser vi gärna att du är innovativ, nyfiken, och lyhörd. Eftersom kontakt med kunder och kollegor är en del av det dagliga arbetet ser vi att du har lätt för att ta kontakt med andra och att arbeta i grupp.

För att möta kundens behov är gruppens kunskap lika bred som djup. Vi kan se just den här tjänsten utvecklas åt flera håll men ser gärna att du har en bred generell kunskap och intresse inom IT, allt från nätverk till konfigurering, brandväggar och enklare programmering. Önskvärd inriktning och fokus är emot Linux och Open Source.

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör mot data/systemadministration/annan relevant inriktning
 • Viss erfarenhet inom Linux
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
 • Svenskt medborgarskap
Meriterande:
 • Kunskaper inom Windows-administration, ex. PowerShell
 • Kunskaper inom nätverksmiljöer, ex. DNS, brandväggar, vlan, ssh, ntp
 • Kunskaper inom virtualiseringsmiljöer, ex. VMWare, KVM, OpenStack
 • Kunskap inom systemövervakning, ex. Nagios, Nagvis
 • Kunskap inom webbutveckling ex. php, java-script
 • Kunskap inom utveckling ex. java, python, bash
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 aug 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1450 medarbetare på sina platser runt om i Sverige, Norge, och Finland. Företagets kunder finns inom segment som flyg och försvar, telecom, verk och myndigheter, samt industri.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.