Junior system- och nätverkskonsult till Combitech

Junior system- och nätverkskonsult till Combitech

Är du en nyfiken, strukturerad och innovativ person? Har du ett genuint teknikintresse och vill jobba på ett spännande företag? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som system- och nätverkskonsult hos vår kund kommer du att jobba i team om 6 personer, där du inledningsvis kommer att gå bredvid för att få förståelse för delmoment och processer.
Första halvåret kommer till stor del att bestå av blandade arbetsuppgifter inom olika arbetsområden för att du skall få en så bred grund som möjligt att stå på, innan du går vidare mot ett specifikt område. Exempel på områden att gå mot är: webblösning (ex. cgi, php, javascript, css, Linux och Windows). På sikt kommer du att ansvara för ett avgränsat område, samt bli specialist inom ett område som ligger i ditt intresse. Rollen som system- och nätverkskonsult ger dig alla möjligheter att växa in i en varierande tjänst med goda möjligheter till individuell utveckling!

Exempel på teknikbegrepp som tjänsten berörs av:
 • Diverse scriptspråk
 • Nätverk/brandvägg/cisco
 • IT-säkerhet
 • JIRA
Din profil

Då arbetsuppgifterna varierar och du ständigt kommer att ställas inför nya utmaningar, ser vi gärna att du är innovativ, nyfiken, och lyhörd.

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör inom datateknik eller nätverk
 • Svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska tal och skrift
 • Körkort B
Meriterande:
 • Kunskaper inom Windows
 • Kunskaper inom Linux
 • Kunskap inom webblösningar, ex php
 • Tidigare erfarenhet av webblösningar
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Tillträde:
Omgående, eller enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723-015314
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med cirka 1900 medarbetare på sina platser runt om i Sverige, Norge, och Finland. Företagets kunder finns inom segment som flyg och försvar, telecom, verk och myndigheter, samt industri.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.