IT-säkerhetsanalytiker till Combitech

IT-säkerhetsanalytiker till Combitech

Vill du komma till en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Har du dessutom ett stort intresse för IT-säkerhet? Vad bra, då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som SOC-analytiker på Combitech innebär att du övervakar, gör analyser och kartlägger incidenter i kunders IT-infrasstruktur. Det kan t.ex handla om att kvalificera olika händelser och därefter göra analyser och dra slutsatser som leder till förbättringsåtgärder hos kund. Du kommer ingå i ett team bestående av 12 personer där majoriteten jobbar operativt med IT-säkerhet på oilka sätt.

I början av din anställning kommer du att få en grundling introduktion till företaget och kommer därefter att gå bredvid en mer senior kollega. Detta för att du på bästa sätt ska komma in i din nya roll.

Arbetstider: Tjänsten är initialt dagtid men kommer på sikt innebär att du går på ett roterande skift, där du jobbar dag, kväll och natt, Mer info om det ges vid intervjutillfälle

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom IT, t.ex. inom IT-säkerhet
  • Svenska och engelska och tal och skrift
  • Svensk medborgare
Meriterande
  • Kännedom om SIEM och IDS
  • Erfarenhet av attackvektorer
  • Kunskaper inom programmering, inom t.ex. Python
Som person har du ett genuint tekniskt intresse mot IT-säkerhet och säkerhetslösningar. Du har en hög analytisk förmåga, där du ser lösningar framför problem. I rollen som SOC-analytiker kommer du att jobba självständigt men också i team, det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och har en positiv attittyd. För att lyckas i denna roll är du en person som tar tag i bollen och inte är rädd för att misslyckas.

Villkor

Ort: Växjö
Start: Omgående eller enligt övenenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med miljö- och säkerhetstänkande får Combitechs kunder effektiva lösningar som är unika i branschen. Combitechs konsulter har expertkompetens inom bland annat informationssäkerhet, systemsäkerhet, logistik, systemintegration och systemutveckling.
Combitechs konsulttjänster inom Informationssäkerhetsområdet utgör ett av företagets viktigaste områden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.