Driven lastbilsmekaniker till Malte Månson verkstäder AB i Växjö!

Om jobbet

Har du precis avslutat dina studier som fordonsmekaniker med inriktning tunga fordon och vill få en skjuts in på arbetsmarknaden? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som ny lastbilsmekaniker att till en början få stöd och vägledning av dina kollegor när du börjar med grundläggande fordonselektronik så som att felsöka fordon.
I takt med att din kunskap växer kommer du att utföra mer avancerade arbetsuppgifter som till exempel komponentutbyten av; bromsbelägg/skivor, växellådor, motorer samt turboaggregat.

I och med den positiva ökningen av antalet kunder som vill få underhåll på sina fordon söker Malte Månson AB nu ytterligare en medarbetare med ett brinnande intresse inom ämnet och som har ambitionen om att utvecklas tillsammans och i sin roll. Är du den vi söker?

Din profil

Nu söker Malte Månson AB dig som passar in på följande beskrivning;
  • Har fordonteknisk utbildning med inrikting tunga fordon innehållande grundläggande fordonselektronik på minst gymnasienivå.
  • Har B-körkort.
  • Talar svenska
För att passa in som lastbilsmekaniker på företaget så behöver du vara driven på det sättet att du vill få jobbet gjort och med hög kvalitet. Du bör också vara serviceminded med en positiv grundinställning för att få kunderna att känna sig trygga med att lämna sitt fordon i dina händer.

Villkor

Omfattning:
-Heltid

Lön:
-25.000 enligt kollektivavtal

Startdatum:
-Omgående enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Sofie Mellin, 0723015314

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 sept

Om företaget

Malte Månson verkstäder AB har siktet inställt på att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon!
De är idag verksamma på 13 olika orter i landet och har planer på att fortsätta växa med flera verkstadsöppningar per år.
På samtliga av Malte Månsons verkstäder servar och reparerar de alla märken samt erbjuder tjänster inom flera områden, exempelvis färdskrivare, släcka 2:or och tung kyla. På flera av våra verkstäder har vi auktorisationer för de kända fordonsfabrikaten Mercedes-Benz, MAN, DAF och Iveco.

Malte Månson verkstäder AB erbjuder alla sina anställda lastbilsmekaniker utbildningar för att alltid ligga i framkant och följa med utvecklingen. Vilket de anser vara A och O för att kunna nå sitt mål om att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.