Cyber Security analytiker till Combitech

Cyber Security analytiker till Combitech

Dina arbetsuppgifter

Rollen som Cyber Security analytiker på Combitech innebär att du kommer arbeta på Combitechs Security Operations Center (SOC) med cybersäkerhet och utifrån en riskanalys och data kartlägga den hotbild och de risker som finns mot kundföretagen.

Du kommer att ansvara för att upptäcka, analysera, svara, rapportera om samt förhindra incidenter. Rollen innebär att du övervakar, gör analyser och kartlägger händelser i kunders IT-infrastruktur, då genom att kvalificera olika händelser och därefter göra analyser och dra slutsatser som leder till förbättringsåtgärder hos kund.
Du kommer ingå i ett team bestående av 12 kompetenta och engagerade kollegor där majoriteten arbetar operativt med IT-säkerhet på olika sätt.

Inledningsvis kommer du få en grundlig introduktion till företaget samt gå bredvid mer seniora kollegor för att bli trygg i dina arbetsuppgifter och din roll.

Arbetstider: Tjänsten är initialt dagtid men kommer på sikt innebär att du går på ett roterande skift, där du jobbar dag, kväll och natt. Mer info om det ges vid intervjutillfälle.

Din profil

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess därför krävs svenskt medborgarskap och du kommer att genomföra en säkerhetsprövning och registerkontroll.

Skallkrav:
  • Minst 2 år arbetslivserfarenhet inom IT-säkerhet
  • Svenska och engelska och tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant utbildning inom IT, gärna inom IT-säkerhet
  • Erfarenhet av SIEM eller SOAR
  • Erfarenhet av attackvektorer
  • Kunskap om nätverk och infrastruktur
Som person har du ett genuint tekniskt intresse mot IT-säkerhet och säkerhetslösningar. Du har en hög analytisk förmåga, där du ser lösningar framför problem och du har ett kreativt tänk.

I rollen som analytiker kommer du att arbeta självständigt men också i team, det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga, förstår värdet av kollegor samt har en positiv attityd. För att lyckas i rollen är du en person som tar tag i saker, är driven och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Villkor

Ort: Växjö
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med miljö- och säkerhetstänkande får Combitechs kunder effektiva lösningar som är unika i branschen. Combitechs konsulter har expertkompetens inom bland annat informationssäkerhet, systemsäkerhet, logistik, systemintegration och systemutveckling.

Combitechs konsulttjänster inom Informationssäkerhetsområdet utgör ett av företagets viktigaste områden.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.