Automationsingenjör

Automationsingenjör

Vill du jobba med automation i en internationell miljö? Vill du utvecklas i ett företag i framkant? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Andritz är ett globalt produkthem och ansvarar för tekniken bakom all försäljning, tillverkning, processer, eftermarknad, service, dokumentation och projektledning! Du ges av den anledningen goda möjligheter till att sättas in i hela projektet - från start till slut.

Under din första tid som automationsingenjör kommer du att genomgå en introduktionsfas om cirka 3 veckor. Du kommer att gå bredvid en projektansvarig för att successivt bli självständig mot nedan arbetsuppgifter:
  • Arbete i projekt med fokus på tekniska dokument och specifikationer, logik för styrning av maskiner, samt arbete med konstruktion av elskåp.
  • PLC-programmering då det finns en egen PLC på plat som styr komponenter.
  • Projektledning
Din profil

Andritz är ett företag som verkar internationellt och du ges av den anledningen möjligheter att se världen! Vi söker dig som är en driven och nyfiken person med ett genuint intresse för PLC och automation.

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning mot PLC och/eller automation
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskaper inom PLC-programmering
Meriterande:
  • Högskoleingenjörsexamen inom relevant område
  • Erfarenhet av Siemens system Cosmos
  • Erfarenhet av Siemens system S7 och/eller TIA
Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Placering: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25 000 anställda. Andritz levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Andritz Sverige har idag ca 350 medarbetare och finns med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Nälden, Iggesund och Stockholm.
I Växjö utvecklar och tillverkar företaget processlösningar för torkning av pappersmassa och biobränsle med världen som arbetsfält och marknad. Som anställd på Andritz får man ta del av internationella möjligheter och utmaningar, personal från Växjö reser världen över för att kontrollera, justera och driftsätta kundunika anläggningar. Inom Andritz i Växjö finns hela spannet av teknikdiscipliner, allt från utveckling till projektgenomförande och service.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.