App-utvecklare till expanderande företag!

App-utvecklare till expanderande företag!

Har du en passion för applikationsutveckling och vill bli en del av ett ungt gäng som har grymt roligt tillsammans på arbetsplatsen? Då kan detta jobb vara precis det du söker!

Dina arbetsuppgifter

Som app-utvecklare hos vår kund i Växjö kommer du att jobba i team med backend utvecklare och UX designers. Tillsammans med ditt team kommer du att ha kontakt med kunden för att utveckla både webb appar och native appar enligt deras önskemål. Du kommer att vara delaktig i drivandet av den kreativa processen kring kundens idé och vara med på veckomässiga avstämningar där projektets framsteg presenteras för kunden.

Din profil

Vi söker dig som är social, målmedveten och inte är rädd för att ta en dialog. Med din kunskap, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till företagets utveckling och framåttänkande kultur. Du har en god känsla för grafisk design och ett konsultmässigt tänk. Du tycker om att ha ordning på kod och dokumentation och tycker om att jobba i team.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom systemutveckling mot applikationsutveckling.
  • Språk swift och objective C (native appar)
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom applikationsutveckling eller systemutveckling.
  • Erfarenheter av att jobba med .Net, GIThub, html css, bootstrap, react, Flutter eller Unity
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Växjö
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund gör applikationer för iOS och Android. De skapar appar som löser problem och skapar möjligheter för deras kunder. Genom nyfikenhet och fokus på detaljer hjälper de sina kunder att bli lite bättre och lite snabbare. Här får du jobba i team med ett gäng unga vassa programmerare och systemutvecklare som värderar god stämning på arbetsplatsen högt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag.