Supply Chain Manager

Supply Chain Manager

Vem är Du?

Vi letar efter Dig som har ett högt tekniskt inköpskunnande och ett brett nätverk av tillverkande leverantörer och som därför kan bidra till att sänka våra inköpskostnader. Med Din erfarenhet av global Supply Chain kan Du utveckla vår inbound- och outboundprocess ur alla perspektiv som tex leveransprecision, kapitalbindning, totalkostnad och kvalitet. Självklart har Du erfarenhet av att leda personal och utveckla organisation och arbetssätt.

Du arbetar på ett självständigt, strukturerat, kvalitetssäkrat, långsiktigt och affärsmässigt sätt för att driva och utveckla Fogmakers Supply Chain. Du uppskattar högt tempo och snabba förändringar.

Vad blir Ditt uppdrag?

Som SCM på Fogmaker sitter Du med i vår ledningsgrupp och är ansvarig för:

Att utveckla organisationen och arbetssätten i syfte att nå högt ställda mål bla avseende

inköps- och logistikkostnader

Att kvaliteten på alla inköpta artiklar motsvarar våra förväntningar

Att välja, utvärdera och utveckla leverantörer

Att bidra i utvecklingsprojekten bla med leverantörsval, kalkylunderlag och utfallsprovning

Att sätta mål för och utveckla processerna för internlogistik och plock och pack

Låter det intressant?

Vill Du veta mer – hör gärna av Dig till mig, Axel Carlsson, Operation Manager, på 072 – 249 9044.
Din ansökan skickar Du senast 2020-10-31 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fogmaker.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogmaker International AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum med vattendimma under högtryck. Vårt släcksystem har en unik släckprestanda då det både kyler och kväver branden, samtidigt som skumtillsatsen effektivt förhindrar återantändning.

Vi är en marknadsledande aktör i Europa, Mellanöstern, södra Afrika och Australien för system i bussar. Sedan starten 1995 har vi installerat över 200 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns också bland annat i skogsmaskiner, flygplatsmaskiner, gruvfordon och entreprenadmaskiner.

På Fogmaker är det våra värderingar som styr hur vi jobbar och underlättar vårt beslutstagande. Värderingarna ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Våra gemensamma värderingar är det som gör Fogmaker unikt! Vi står för:

KOMPETENS – Vi har en hög kompetens som vi ständigt utvecklar och förbättrar
ENGAGEMANG – Vi engagerar oss i verksamheten, i våra kunder och i samhället
INTEGRITET – Vi är ärliga och pålitliga i all vår verksamhet

Fogmaker erbjuder en stimulerande och positiv miljö där vi alla jobbar tillsammans över gränserna för att utveckla, tillverka, sälja och leverera det våra kunder efterfrågar. Vi planerar för en fortsatt tillväxt i en mognande marknad. Som en del av en större omorganisation för att anpassa oss efter marknadens behov har vi skapat en Supply Chain-avdelning som idag består av 13 personer, varav 2 är direktrapporterande.