Account Manager/Säljare Fogmaker Nordic

Account Manager/Säljare Fogmaker Nordic

Vi stärker nu vår Norden-organisation med en person som:
Account Manager/Säljare Fogmaker Nordic

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag som AM/säljare blir att driva försäljning och marknadsföring mot uppsatta försäljningsmål och lönsamhetskrav. Du kommer att bli en i teamet Fogmaker Nordic och i rollen ingår försäljning av våra system till befintliga och nya kunder, försäljning av servicekontrakt, att delta på mässor samt att supporta kunderna med övriga säljrelaterade uppgifter. Tjänsten är för den svenska marknaden och det ingår en del inrikes resor.

På Fogmaker arbetar vi med tre olika kundtyper - distributörer samt direktförsäljning till OEM's och slutkunder. Med hjälp av strategiskt och långsiktigt tänk identifierar du nya affärsmöjligheter och tar ansvar för hela försäljningsprocessen från idéstadiet till implementering av affären. Du har ett nära samarbete med dina kollegor i marknadsteamet som består av marknadssupport, tekniskt systemstöd, service och installation.

Din placering är på Fogmaker Nordic's kontor i Växjö. Arbetet kan till viss del skötas på distans, men för att du ska bli en del av vår fina gemenskap och det interna samarbetet ser vi gärna att du är med kollegorna på kontoret ett par dagar i veckan.

Vem är Du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning B2B, gärna från fordons- eller maskinbranschen, och ett genuint intresse för försäljning. Som person är du nyfiken och lyhörd inför marknadens signaler, samt har förmågan att individanpassa din kommunikation utefter den kund och person som du möter.

Du är affärsmässig och målinriktad samt van vid att arbeta långsiktigt med både längre och kortare säljcykler. Självklart är du självgående och ambitiös med en stark vilja att utvecklas och nå uppsatta mål.

För att bli framgångsrik i rollen som AM/Säljare hos oss bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus, där du får stort ansvar och goda möjligheter att utvecklas.

Vi ser att du pratar och skriver svenska flytande samt klarar professionell kommunikation på engelska. Eftergymnasial utbildning inom teknik, sälj eller projektledning ser vi som meriterande.

Låter det intressant?
Vill Du veta mer - för en första kontakt hör gärna av dig till Birgitta Mattsson, HR-chef. Du når henne på mobil: 0730 - 51 61 20, med reservation för att det är semestertider. Det går också bra att ställa dina frågor på nedan mailadress.

Din ansökan skickar du senast 2022-07-17 in till vår HR-chef birgitta.mattsson@fogmaker.com

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fogmaker.com
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fogmaker International AB är ett expansivt entreprenörsbolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat nära 250 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.

KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare.