Säljare, Växjö

Säljare, Växjö

Vill du jobba med försäljning i i ett välkänt bolag där vi värdesätter personliga egenskaper och har roligt på jobbet? Vi behöver dig!

Idag är vi fyra säljare men trycket är stort och vi söker nu ytterligare företagssäljare/B2B av vattenfilter, magnetitfilter, trycktankar och pumpar till rörinstallatörer och brunnsborrare.

I rollen som säljare för ett eget distrikt ansvarar du för att per telefon sälja in vårt koncept till återförsäljare. Arbetet innebär också viss bearbetning mot kundens kund och du som ror affären i hamn, från första kontakt till genomförande.

Vi söker dig som är/har:
 • Engagerad och ansvarstagande
 • Resultatinriktad och driven - Du gillar att utmana dina kunder och du är duktig på att ställa just rätta frågor
 • Självgående - du gillar att arbeta i ett högt tempo och ta egna initiativ
 • Kommunikativ och lyhörd
 • Stor social förmåga - du är skarptänkt och har kundens bästa i åtanke
 • Lagspelare - du gillar att arbeta i team och mot gemensamma mål lika väl som enskilt
Vi på Filtrena ser mycket till dina personliga egenskaper, för oss är det viktigt att få in rätt person med rätt inställning för att vara med på vår fortsatta utveckling och expansion av företaget.

Vi ser även gärna att du som har längre erfarenhet inom försäljning/fältsälj och kanske har tröttnat på resandet söker tjänsten hos oss.

Vi kan erbjuda:
 • Eget ansvar - Du skapar och förvaltar dina egna kunder
 • Utbildning och coaching - Alla vi på filtrena är beroende av våra kundkompisar, därför vill vi hjälpa dem att utvecklas inom B2B försäljning
 • Skräddarsydd roll - Din roll utvecklas med dig. I framtiden anpassar vi rollen efter filtrenas behov och dina personliga mål
 • En trevlig arbetsplats - Vi sitter i fina lokaler nära
Samarkand området i Växjö. Gym finns i anslutning till kontoret.
 • Bra fast lön
Ansökan
Ansökan vill vi att du mailar in till oss på följande mailadress: niclas@filtrena.se - Märk mailet med "Företagssäljare"

Urvalet gör vi löpande , så tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden löpt ut.

Sökord: försäljning, sälj, innesälj,telemarketing, filter, vattenfilter, pumpar, vattenpumpar, trycktankar, brunn, brunnar, brunnsborrning, account manager, nykund, disktriktssäljare, nykundsförsäljning, kundbearbetning.
Mer info
Kontaktperson Niclas Höjer
Telefon 0470759902
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.filtrena.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Utan vatten kan vi inte leva. I genomsnitt förbrukar vi ca 180 liter/dygn och person. För de flesta här i landet är rent vatten en självklarhet. Men för dem med egen brunn är det inte alltid det. Vatten kan både se rent ut och smaka gott, men ändå innehålla ämnen som man helst vill vara utan. Ett enkelt vattenprov ger svar!