Systemsäljare till Festo - Småland

Systemsäljare till Festo - Småland

Systemsäljare

Småland / sydöstra Skåne / Blekinge / Östergötland

Vill du vara med på den fortsatta resan med Festo som idag är Sveriges ledande leverantör inom industriell automation? Vi erbjuder en spännande och utvecklande karriär i ett av världens ledande företag inom fabriks- och processautomatisering.

Våra medarbetare är en integrerad del av vår framgångshistoria. Festo är inte bara ett framångsrikt företag, utan också en attraktiv arbetgivare över hela världen. Detta bevisas genom goda resultat i regelbundna medarbetarundersökningar.

Tjänsten

Som systemsäljare på Festo har du försäljningsansvaret med egen budget för utvalda produktgrupper, företrädesvis elektriska drifter och systemlösningar. Du ansvarar för att utarbeta offerter och tekniska beräkningar för att kunna erbjuda rätt produkt/lösning till våra kunder. Du kommer att vara Festos specialistsäljare där du har ett nära samarbete med våra övriga säljare, samt vår system- och produkt-avdelning.

Distriktet omfattar Småland, sydöstra Skåne, Blekinge och Östergötland där vi gärna ser lämpliga bostadsorter såsom Växjö, Tingsryd, Mjölby mfl.Tjänsten kommer att innebära övernattningar. Du utgår från ditt hemmakontor.

Din profil
  • Du har en relevant utbildning/bakgrund med en bred teknisk förståelse och kompetens
  • Du har tidigare erfarenhet inom försäljningDu har en naturlig förmåga att skapa förtroende och utveckla goda och långsiktiga relationer med kunderna
  • Du har både affärssinne och viljan att hitta olika lösningar
  • Du är en god lagspelare och trivs samtidigt med att arbeta självständigt och tar egna initiativ
Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Bergman på tel. 0702-96 96 91.

Känner du igen dig i ovanstående så är du välkommen med din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande.

Festo är ett av världens ledande företag inom automation baserad på pneumatiskt och elektriskt drivna rörelser. Som innovativ partner till våra kunder erbjuder vi marknaden ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och systemlösningar. Festo finns med egna bolag i 60 länder världen över. Vi satsar på framtiden och investerar årligen 1,5% av våra personalkostnader i utbildning. I Sverige har Festo ca 70 anställda och kontor i Göteborg, Karlskrona, Malmö och Stockholm. Besök vår hemsida för mer information.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 apr (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!