Butik- och lagersäljare

Butik- och lagersäljare

Till vårt trevliga kundföretag Fellessons Bygghandel i Växjö söker vi fler serviceinriktade Säljare, till såväl bygghandeln på Smedjegatan som till Fellessons nya enheten på Norremark!

Fellessons erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du som Säljare får möjlighet att varva butiks- och lagersälj på Smedjegatan med liknande arbetsuppgifter på Norremark.

Fellessons befinner sig i en spännande fas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare fler Säljare. I rollen har du ansvar för:
  • Service och rådgivning till företagets byggproffskunder
  • Uppackning och inköp samt varumottagning
  • Kassa- och kundhantering
  • Truckkörning och materialpåfyllning
  • Att hjälpa kunderna med rätt materialval och övrig kundservice
I samband med Fellessons nyetablering med ytterligare en bygghandel får du som medarbetare möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Läs gärna mer om Fellessons nya bygghandel på Norremark i Växjö https://fellessonsbygghandel.woody.se/nyheter/fellessons-expanderar-med-ny-bygghandel

Din profil

Vi söker dig med en fullgjord gymnasieutbildning. Utöver din utbildning innehar du minst några års praktisk erfarenhet som Lagersäljare/Butikssäljare med ett genuint intresse för bygg och handel. Du är en naturligt positiv och glad person som alltid sätter kunden i främsta rummet.

För att trivas i rollen som Säljare har du gott ordningssinne och växer med ansvar. Att leverera hög kvalitet och bästa tänkbara service är något som ligger både dig och Fellessons extra varmt om hjärtat. Har du erfarenhet inom lager och truckkörning ser vi gärna att du har truckkort för A1-4 och B1 samt B-körkort.

Samtliga tjänster är direktrekryteringar till Fellessons. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Senast mitten av december.

Ort/Placering: Växjö.

Omfattning: Heltid, vardagar mellan 7 och 18 (roterande arbetsschema).

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Omgående eller snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fellessons Byggnadsvaror AB är en företagsgrupp med fyra verksamhetsområden; Fellessons Bygghandel, Timber Products, InWood Projects, Industrifärg samt dotterbolaget Carlenskogs Bygghandel i Vimmerby. Fellessons, som är delägare i Woody Bygghandel omsätter totalt ca 450 miljoner, har 100 anställda. Mer info på www.fellessons.se