Förrådspersonal till FMLOG Växjö

Förrådspersonal till FMLOG Växjö

Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att planering, transport och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Är du en positiv och noggrann person? Har du förarbevis för truck och god datakunskaper? Då kan du vara den person vi söker!

Om tjänsten
Som förrådsman har du ansvar för att ta emot, förrådshålla, inventera och leverera Försvarsmaktens materiel i överenskommen mängd, kvalitet och kostnad. Du kommer att arbeta i en mindre grupp med stora inslag av självständigt arbete. Det innebär även mycket administrativt arbete.

Tjänsten medför resor och tjänstgöring på annan ort.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Truckförarbevis
  • God vana i att arbeta i Microsoft Office
  • Du har även god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal såväl som i skrift
Meriterande
  • C/CE körkort
  • ADR eller YKB utbildning
  • Kunskap i systemen LIFT, PRIO och UE/F
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att kommunicera med andra människor, framföra dina åsikter och att bygga nätverk. Du stimuleras av nya utmaningar, tar gärna initiativ och eget ansvar.

Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning utan att bli pressad. Du är prestigelös och en utpräglad lagspelare med god vana av att samarbeta med andra. Du är noggrann och kan uttrycka dig pedagogiskt i tal och i skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Ellinor Wassermann, 070-918 39 77 eller via mail, ellinor.wassermann@mil.se

Fackliga företrädare

Madelene Ekholm - SEKO

Pernilla Kjellgren - SACO

Håkan Antonsson - OFR/S

Samtliga nås via växeln 08-788 75 00

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Växjö. Vi tillämpar sex månaders provanställning

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-21. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betyg.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)