Talent Acquisition Researcher | Växjö | Experis

Talent Acquisition Researcher | Växjö | Experis

Är du en relationsskapare med ett stort intresse för IT, employer branding och rekrytering? Har du lust att vara med på en förändringsresa i ett framåtdrivande IT-konsultbolag där du får vara med och driva processer framåt? Vill du arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då kanske du är vår nästa Talent Acquisition Researcher!

Arbetsbeskrivning

Experis söker dig som vill bli vår nya Talent Acquisition Researcher till vårt härliga TA-team, med placering i Växjö, Göteborg eller Malmö. Vi söker dig som är högskolestudent och har 1-2 år kvar av dina studier och vill arbeta deltid hos oss. Hos oss på Experis jobbar vi nationellt och du kommer arbeta nära och samarbeta med engagerade kollegor runt om i hela Sverige.

Som TA-researcher kommer du arbeta med att rekrytera konsulter till Experis i hela Sverige. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att vi har den senast efterfrågade kompetensen på marknaden hos oss genom att attrahera och rekrytera IT-talanger på marknaden och genomföra både hela och delar av rekryteringsprocesserna. Det innebär allt ifrån annonsering, search, underhålla ditt kandidatnätverk till intervjuer och referenstagning i nära samarbete med våra konsultchefer. Du är en viktig nyckel för att hjälpa Experis att vara det bästa konsultbolaget på marknaden.

Du blir en del av en nystartad funktion inom Experis, People & Culture, som supporterar hela Experis i Sverige med värdeskapande aktiviteter för våra anställda. Det innebär att du blir en del av ett team som eftersträvar att hela tiden hålla sig relevanta för sin målgrupp. Vi arbetar tätt tillsammans som team, men vi samarbetar även tätt med andra funktioner inom bolaget vilket bygger ett brett och spännande nätverk knutet till dig. Vi välkomnar dig in i en givande och omväxlande arbetsmiljö med härliga kollegor där ingen dag är den andra lik!

Vem är du?

Vi tror att du är positiv, flexibel och självgående som person. Du har en stark förmåga att bygga och utveckla relationer och det är i IT & tech-branschen du vill verka. Du är en teamplayer med god kommunikativ förmåga och med högt ansvarstagande. Du trivs i en roll med ett tidvis högt tempo och som kräver god prioriteringsförmåga. Rollen innebär daglig kontakt med kandidater och interna beställare vilket innebär att det är viktigt att du trivs i en social och relationsskapande roll. Vi lägger stor vikt vid din personlighet - mycket annat bygger vi gärna på genom vår erfarenhet i branschen och genom våra utbildningsverktyg. Är du vår nya kollega?

Du är en person som drivs av att arbeta i ett sammansvetsat team som arbetar prestigelöst tillsammans, där vi mäts på Experis resultat nationellt och Teamets framgångar och inte de individuella. Hos Experis är teamets och varje enskild individs utveckling i fokus och vi samarbetar tätt tillsammans och har ett "laget före jaget" mindset.

Krav för tjänsten:
  • Du trivs och klarar av att lägga upp din egen vardag och arbeta med eget ansvar
  • Du har ett professionellt, säljande och förtroendeingivande förhållningssätt i alla dina affärsrelationer
  • Du drivs av att jobba i team och vara en del av ett bolag som är i en förändringsresa
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande:
  • Du har tidigare erfarenhet av rekrytering.

Om Experis

Experis är ett starkt värderingsstyrt bolag med en lång historia både i Sverige men även internationellt. Du hittar oss på över 50 orter i Sverige och i dryga 80 länder i världen. Vi är ledande inom strategisk kompetensförsörjning och har varit verksamma inom IT-branschen i över 55 år.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Vi på Experis är experter på att matcha rätt IT-kompetens med rätt tjänst. Vi erbjuder skräddarsydda personallösningar och uppdrag inom Business Transformation, Cyber Security, Digital Workspace, Cloud & Infrastructure och Enterprise Applications. Vi kan både re-skilla befintliga personal eller up-skilla ny personal eller konsulter genom vårt Experis Academy program.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People
Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge
Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation
Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Ansökan

Ansök med ett registrerat och uppdaterat CV genom att klicka på "Ansök nu". Då vi arbetar med ett löpande urval ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.experis.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.