Vi söker just nu massor av bra eventpersonal!

Om jobbet

Om dig

Är du självgående, ansvarstagande, älskar att prata med folk och har sinne för ordning och reda? Då lär vi ha en massa roliga event- och värd/värdinneuppdrag till dig!

Vi vill att du som söker är en pigg och glad person med mycket energi. Du tycker om att prata med folk och att sprida härlig stämning. Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av event, alternativt att du har tidigare arbetat med någon typ av service. Du är framåt som person och har inga problem att ta kontakt med människor.

Din profil

Ingen arbetslivserfarenhet krävs.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu ett stort antal personer som vill jobba som eventpersonal, värdar och värdinnor eller med butiksevent för flera av våra kunder i din region. Vi har mer uppdrag än någonsin just nu och söker därför hela tiden efter ny och bra personal.

Lön: Timlön

Glöm inte att skicka med en digital bild. Vi tillsätter personal löpande i projekten så ansök omgående!

Om ansökan

Vi anställer löpande till alla projekt, så ansök idag.

Har du redan anmält dig hos oss tidigare, så gå in på vår hemsida och uppdatera din profil så vi vet att du fortfarande är intresserad.
Jobbfakta
Ort
Växjö
Anställning
Heltid
Extrajobb
Yrkesområde
Marknadsföring
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Eventpersonal.se finns över hela landet och bemannar de flesta typer av event. Vi bemannar med informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare, teamledare och produktionsledare till event, mässor, konferenser och butiksevent.