Lagerarbetare till Europart i Sverige AB, Växjö

Lagerarbetare till Europart i Sverige AB, Växjö

Lagerarbetare / Budbilschaufför till Växjö

EUROPART är nr 1 i Europa när det gäller reservdelar för lastbil, släp, trailer, transportfordon och buss. Med ett nätverk bestående av mer än 300 filialer i 28 länder, ger vi snabb och pålitlig service.
Vårt produktsortiment består av mer än 400.000 artiklar av högsta kvalitet. I Sverige är vi marknadsledande, vi har 16 filialer från norr till söder, cirka 130 medarbetare och 350 Mkr i omsättning.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett internationellt och marknadsledande företag där du blir en del i ett framgångsrikt team. Vi är ett kundorienterat företag med fokus på service och kvalitet. Vårt företag är i förändring och vi vill gärna utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Villkor enligt kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter:
 • Ta hand om in- respektive utleverans av varor
 • Inventera, flytta om och märka upp nya varor
 • Sköta lagret i allmänhet
 • Köra ut leveranser till kund
 • Vid behov hjälpa till i butiken med ordermottagning och utlämning av varor
 • Gärna erfarenhet av liknande arbete
Din profil:
 • Du tycker om att ge service till leverantörer och kunder
 • Som person gillar du att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra
 • Du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och har hög social kompetens
 • Som person gillar du ordning och reda
 • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt god IT-vana
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen att skicka din ansökan.
Vi har löpande urval, därför är det bra om du skickar din ansökan snarast.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Mikael Appeltoft, Filialchef Växjö, telefon 0470-34 72 74 eller skicka ett e-mail till m.appeltoft@europart.net.

Har du några ytterligare frågor kan du kontakta Thomas Arvebratt, HR Manager, telefon 040-656 60 32 eller skicka ett e-mail till t.arvebratt@europart.net

På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR tar vi ej längre emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att skicka din ansökan via ansökningsknappen.

Inför rekryteringsarbetet har Europart tagit ställning till rekryteringspartner och platsannonsering. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter, bemanningsföretag och liknande.

Sökord: Lagerpersonal, lagerarbetare, lagerarbete, lager, truckförare
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 mars (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.