Ledigt jobb som lastbilschufför till PostNord i Växjö

Ledigt jobb som lastbilschufför till PostNord i Växjö

Trivs du bra på vägarna och vill jobba med eget ansvar? Vill du utvecklas inom transportbranschen? Nu söker vi lastbilschaufförer till PostNord i Växjö. Som anställd hos oss på Manpower får du både trygghet och variation. Hos oss få du en trygg anställning och fina förmåner. Det här jobbet innebär dessutom stora möjligheter att växa både som person och i din yrkesroll. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad går arbetet som lastbilschaufför ut på?

Du kommer att arbeta med att lasta gods som ska skickas till kunder och köra leveranser runt om i Skåne. Arbetsdagarna kommer också bestå av att leverera och hämta paket samt pall till och från våra kunder. Du kommer också att ha mycket kundkontakt där det gäller att leverera en god service. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning och ger en bra grund för att komma igång med jobbet.

Uppdraget är på heltid där du kommer jobba oregelbundna tider. Du får en visstidsanställning av oss på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Vem söker vi?

Till rollen som lastbilschaufför söker vi framför allt dig som är en noggrann och arbetsvillig person som motiveras av att få ta eget ansvar. Det dagliga arbetet kräver att du är ansvarsfull och initiativtagande i din yrkesroll. Du har en fallenhet för att hantera olika typer av människor och levererar alltid en god service till våra kunder. Du behöver ha en god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

I övrigt söker vi dig som
  • har fullständig gymnasieutbildning
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har yrkeskompetensbevis (YKB)
  • har C eller CE körkort
  • har en god datorvana
Vidare ser vi att det är meriterande med erfarenhet av lastbilskörning och servicevana.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Blom via e-post: ida.blom@manpower.se. Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #JobbJustNu
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.