Snöskottning

Snöskottning

Till ett av våra större kundföretag i Växjö söker vi fysiskt starka Snöskottare/Snöskyfflare. Uppdraget är på deltid, där du arbetar vid behov och arbetet och kan komma att löpa från måndag till söndag beroende på väderförhållandena. Vi kan även komma att erbjuda endast helgarbete om det är det som passar dig bäst!

Tjänsten innebär manuell snöskottning i centrala Växjö där du tillsammans i mindre grupper, jobbar för att hålla parkeringar, trappuppgångar och övriga offentliga platser fria från snö.

Arbetstiderna är normalt förlagda till dagtid, men kan komma att ändras beroende på väderförhållandena. När vintersäsongen är över finns det mycket goda chanser till fortsatt extrajobb hos Empleo, där andra säsongsbetonade arbetsuppgifter tar vid, såsom gräs- och häckklippning, plantering, lövblåsning m.m.

Uppdraget startar omkring 1 november. Vi kommer gärna i kontakt med dig för att berätta mer!

Din profil

Du som är redo för denna utmaning är fysiskt stark, gillar att arbeta med kroppen och är flexibel gällande vilka tider du kan jobba. Idag studerar du eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill fylla på med extraarbete under vintern, minst ett par dagar per vecka.

Du har möjlighet att finnas tillgänglig med kort varsel och värdesätter ett kontinuerligt extrajobb där du både får arbetslivserfarenhet och extra pengar. Du är en positiv och glad person som innehar B-körkort samt gärna även BE-körkort. Vidare är du allmänt händig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och kollegor.

För att lyckas i rollen är du en uthållig, stark och lojal person som är mån om att ta ansvar för ditt arbete och ser vikten av att hålla en hög närvaro och att bidra med positiv inställning. Som god lagspelare kommer du trivas ypperligt hos oss på Empleo och med de arbetsuppgifter vi erbjuder.

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att jobba extra vid behov hos vår kund i Växjö. B-körkort är ett krav, ID06-bricka är meriterande, dock ej ett krav.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se redan idag!

Uppstart: 1 november

Ort/Placering: Växjö.

Omfattning: Deltid.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Mer info
Kontaktperson Ted Lindstam
Telefon 0470730194
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 14 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!