Revisionsmedarbetare

Revisionsmedarbetare

För direktrekrytering till andersson & co, en lokalt ägd och personlig revisionsbyrå i centrala Växjö, söker vi nu en junior eller senior ekonom.
Läs gärna mer om vår kund på www.anderssonco.se/

I rollen ingår arbetsuppgifter inom främst revision men även redovisning och rådgivning inom skatt och ekonomi. Arbetet sker i nära samarbete med kund, vilket gör dig till ett naturligt bollplank. Här får du som medarbetare möjlighet att arbeta med såväl mindre som medelstora företag inom varierande branscher.

För att du kontinuerligt skall känna dig stimulerad och kompetent inom ditt område, erbjuder Andersson & CO interna och externa kurser.

Vår kund erbjuder ett stimulerande och kreativt arbete där kommunikation och leveransprecision står i fokus.

Är du redo för ett nytt steg i arbetslivet så kanske det är just dig vi söker?

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning/revision eller finans. Du har arbetat som ekonom i minst ett år och är nu redo att ta nästa steg i din utveckling.

Som person är du självständig och driven, du trivs att arbeta med frihet under ansvar och är mån om att leverera och prestera ditt yttersta. Du är även duktig på att skapa och förvalta goda kundrelationer samt har du sinne för ordning och reda och är mån om att slutföra det du påbörjar.

Vi ser det som positivt om du på sikt vill ta steget vidare till auktoriserad revisor.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt är du en god kommunikatör.

Andersson & Co är måna om sina anställda och fokuserar mycket på mjuka värden.

Exempel på förmåner som ingår som anställd hos Andersson & Co är:
  • Subventionerad lunch
  • Friskvårdsbidrag
  • Kontorsmassage
  • Vinstdelning
  • Pensionsavtal
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: VÄXJÖ.

Omfattning: Heltid, dagtid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdatum: 2019-11-29

Om oss

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Mer info
Kontaktperson Nanny Nilsson
Telefon 0470730196
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Andersson & co i Växjö erbjuder effektiva och kvalitativa tjänster inom revision, redovisning och rådgivning med målet att underlätta din vardag som företagare. Vi ingår i nätverket Sverev som består av oberoende redovisnings- och revisionsbyråer som samverkar. För oss är det viktigt att upprätthålla en hög kompetensnivå hos vår personal och därför arbetar vi med ständig uppdatering och utbildning. Vi strävar alltid efter ett personligt engagemang och lägger stor vikt vid att översätta dina siffror till ord. Vår kunskap ger dig trygghet och tid att utveckla ditt företag mot nya framgångar.