Dina arbetsuppgifter

Till ett av våra kundföretag i Växjö söker vi omgående en driven montör med sinne för ritningläsning och komplext arbete. Du ingår tillsammans med kompetenta kollegor i en mindre arbetsgrupp och tjänsten ställer krav på praktiskt kunnande och god samarbetsförmåga. Vårt kundföretag erbjuder ett stimulerande och trevligt arbete med bra arbetsmiljö och öppet klimat.

Du kommer arbeta ständig kväll och för rätt person finns det möjlighet till en tillsvidareanställning direkt.

Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus!

Din profil

Du som antar denna utmaning har troligen minst fem års praktisk erfarenhet som montör, servicetekniker eller någon form av hantverkarbakgrund. Du är av naturen händig och tycker om att arbeta med praktiska uppgifter samt är du van att läsa ritningar. Du trivs med LEAN och 5S och har sinne för ordning och reda. Att du är en god lagspelare som trivs med ansvar ser vi som en självklarhet.
  • Uppstart: Omgående.
  • Ort/Placering: Växjö.
  • Omfattning: Ständig kväll.
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
  • Sista ansökningsdag: 2019-01-24
Vi söker efter dig som tänker långsiktigt med din kommande anställning, kanske är just du vår nästa konsult? Truckkort och traverskort är meriterande för tjänsten!

Du ansöker direkt på www.empleo.se
Mer info
Kontaktperson Ted Lindstam
Telefon 0470730194
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!