Dina arbetsuppgifter

Vi söker en lackerare till ett växande företag i Lammhult. Du kommer ansvara för manuell lackering av vattenbaserad och syrahärdad färg. Du har hand om en sprutbox där du har hela ansvaret för lackering och underhåll.

Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö.

Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbetet bakom målning och lackering. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor. Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.

Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du ansöker direkt på www.empleo.se
  • Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Ort/Placering: Lammhult. Omfattning: Heltid 7-16.
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Sista ansökningsdag: 2019-01-24
Mer info
Kontaktperson Ted Lindstam
Telefon 0470730194
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!