Arbetsledare

Arbetsledare

Till vårt trevliga kundföretag söker vi en Arbetsledare med inriktning mot bygg eller entreprenad. Vår kund erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och spännande arbetsmiljö. Ett jobb som passar dig som är bosatt i området runt Växjö eller Emmaboda och dessutom är nyfiken på en spännande roll som Arbetsledare!

I rollen som Arbetsledare ansvarar du bland annat för:
  • Projektledning av aktuella byggprojekt såväl nya som renoveringar/om- och tillbyggnationer
  • Resursfördelning samt uppföljning av personalrelaterade ärenden
  • Personalplanering samt leverantörs- och kunduppföljning
  • Administration och rapportering
  • Budget- och projektuppföljning
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund som verkar såväl i Växjö- som Emmabodaområdet, varför de är öppna för placeringsorten.

Din profil

Du som antar denna utmaning innehar fullständig gymnasial utbildning samt minst tre års arbetsledarerfarenhet, gärna inom bygg- eller entreprenadbranschen. Med fördel har du en snickarbakgrund med praktisk erfarenhet från snickeri, bygg eller entreprenad.

Du har god erfarenhet av lagar, regler och avtalshantering i branschen och har lätt för att skapa och förvalta goda affärsrelationer. Vi söker en ledare som utstrålar trygghet, karisma och energi och som med gedigen yrkeskompetens och god kommunikativ förmåga vill ta hela laget framåt.

Kanske känner just du dig redo för ett nytt steg i yrkeslivet och är redo för ett lokalt och genuint tillväxtbolag?

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund, nyfiken på att veta mer? Ring då gärna Rebecca Moberg på 0470-730191 så berättar hon mer.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Emmaboda eller Växjö.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Ansök senast 24 november.
Mer info
Kontaktperson Christopher Moberg
Telefon 0372737672
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- , rekryterings- och omställningföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång.