Empleo Rekrytering i Växjö växer vidare och stärker nu upp sitt redan kompetenta arbetsteam med en senior Rekryterare, med fokus på mellanchefer, chefer och specialister. Upptagningsområdet är i första hand Kronobergs län med rekryteringar i varierande branscher. Vi har många års branscherfarenhet och vi erbjuder vår nya kollega en stimulerande och utvecklande roll i ett kompetent och team och en affärs- och kundnära arbetsmiljö.

Sedan starten 2015 har Empleo byggt upp ett starkt huvudkontor i Växjö och etablerat ett nytt kontor per år, Ljungby 2017 och Vetlanda 2018, något vi är mycket stolta över. Vi går nu in i ytterligare en spännande fas där vi planerar för en nyetablering i början av 2019 och i samband med denna, även anställa flera kollegor.

Idag omsätter koncernen 45 MSEK, är 12 internt anställda och har ca. 200 anställda konsulter i Kronobergs och Jönköpings län. I koncernen finns många ambassadörer som är och har varit med och bidragit till Empleos tillväxt och gör vår fortsatta tillväxtresa möjlig. Skulle du vilja bli vår nya kollega - Vi sitter i ljusa och härliga lokaler, mitt i centrala Växjö!

Som Rekryterare på Empleo har du en central roll i rekryteringsarbetet. Du driver delar av affären själv och ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt även våra personlighetstester och analyser. På Empleo verkar vi alla för ett gott samarbete och stöttar självklart varandra när det krävs, vi varvar alltså enskilt arbete med grupparbete. Tjänsten är en mer senior roll med huvudansvar för:
  • Hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till val av slutkandidat
  • Att utföra, tolka och återkoppla personlighetstester i rekryteringsprocesser
  • Headhunting/Research samt proaktiv identifiering och kommunikation av och med kandidater
  • Annonsering, marknadsföring samt strategiskt rekryteringsarbete
  • Affärs- och organisationsutveckling på befintliga kunder
Vi ger dig en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling och delvis ditt arbetsinnehåll. Är du intresserad av att bli en del av Empleos fortsatta tillväxtresa? Då bör du ansöka redan idag!

Din profil

Du som antar denna utmaning innehar en eftergymnasial utbildning inom HR eller marknadsföring, alternativt har du motsvarande praktisk erfarenhet som Rekryterare. Att kombinera rekrytering med affärsutveckling är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som vi erbjuder i denna mångsidiga och intressanta roll. Med fördel har du en lokal förankring i Kronobergs län och är van att arbeta med långsiktiga kund- och kandidatrelationer.

Som senior Rekryterare har du arbetat med rekryteringar inom såväl tjänstesektorn som verkstadsindustrin och trivs med variationen. Du är van att utföra, analyserna och återkoppla personlighetstester, till såväl kandidater som kunder, är du dessutom certifierad inom något testverktyg är detta klart meriterande.

Du trivs med att möta människor och är en god förbild i ditt arbete. Du har lätt för att skapa och förvalta affärsrelationer inom olika verksamheter och agerar alltid professionellt. Med god analytisk förmåga och ett affärsinriktat arbetssätt, tror vi att du kan komma att genomföra många lyckosamma rekryteringar med goda resultat och fina kund- och kandidatrelationer.

Hos oss är kommunikation och trivsel extra viktigt då vi alla är goda lagspelare som gillar att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och är måna om att du ska få rätt förutsättning att komma in i rollen och få möjlighet att utvecklas. Gillar du att utmana och att utmanas? Då kanske det är just dig vi söker. Ta gärna kontakt med oss för att berätta mer om vem du är!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskat tillträde senast sista mars 2019. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Växjö.

Omfattning: Heltid, deltid går att diskutera.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Ansök senast 31 januari.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!