Logistikmedarbetare med administrativt ansvar till Emballator

Logistikmedarbetare med administrativt ansvar till Emballator

Emballator söker medarbetare till Lager & Logistik med administrativt ansvar

Emballator Växjöplast AB utvecklar, tillverkar och säljer formsprutade förslutningar inom segmenten livsmedel, drycker, kemiteknik, kroppsvård och läkemedel till ledande varumärken runt om i hela världen. Vi har en omsättning på ca 150 MSEK och är idag ca 60 anställda som tillsammans producerar dygnet runt alla dagar i veckan. Läs gärna mer om oss på www.emballator.com

Om rollen

Dina arbetsdagar bli en rolig mix mellan administrativt och operativt arbete. Du kommer vara huvudansvarig för företagets avrop av förbrukningsmaterial och emballage samt ansvarig för miljöhantering. I din roll ingår också bokning av transporter och du är tillsammans med lager- och logistikchef ansvarig för extern lagerhantering. Du kommer arbeta med att hantera producerat gods och leveranser till kunder, ta emot inkommande gods till företaget, alltid med åtanke på ett effektivt arbetssätt och på att god produktkvalitet ska säkerställas genom hela lagerprocessen. Rollen innebär att du är truckansvarig, utfärdar trucktillstånd till medarbetare samt ansvarar för att truckar servas och underhålls enligt fastställda rutiner.

Om dig

Du har erfarenhet av kvalificerat lager- och logistikarbete, gärna från ett företag med egen produktion. Du har truckkörkort och flera års erfarenhet av truckkörning (A2, A4, B2 & B3). Då vi har höga krav på leveransprecision är du stresstålig och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du är strukturerad och flexibel som person samt en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.

kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har
  • Utbildning inom lager & logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från transportsystem och affärssystem, vi jobbar i TIS och SAP.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Utbildning och arbetslivserfarenhet inom miljöhantering.
  • Truckkörkort är ett krav.
Befattning/titel: Lager & Logistikmedarbetare

Omfattning: Tjänsten är på heltid och innebär en direktanställning hos Emballator som valt att samarbeta med OnePartnerGroup.

Ort: Växjö

Arbetstider: Dagtid

Start: Så snart som möjligt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se