Lagermedarbetare till Electra i Växjö

Lagermedarbetare till Electra i Växjö

Electra Gruppen är verksamt inom två affärsområden, Retail och Logistik & IT. Retail utvecklar och driver koncept för butikskedjor som Elon Ljud & Bild, Em home och RingUp. Logistik & IT utvecklar och driver moderna IT- och webblösningar i kombination med lagerhållnings- och distributionstjänster för tredje parts räkning. Företaget har sitt huvudkontor och huvuddelen av sin verksamhet i Kalmar. Bolagets aktie (ELEC) är börsnoterat på Stockholmsbörsen Nasdaq OMX, Small Cap. Läs gärna mer på www.electra.se

Om oss

Electra utvecklar och driver varu- och tjänsteförsäljning, infrastruktur och koncept för handel och logistik i Norden. Skräddarsydda och flexibla lösningar säkerställer våra partners konkurrenskraft. Electra, som har sitt huvudkontor i Kalmar, är inne i en spännande och expansiv utvecklingsfas där vi utökar verksamheten med nytt lager i Växjö. Lagret lagerhåller och distribuerar främst möbler åt EM Home, som sedan ett år tillbaka ingår i Electra gruppen.

Vi söker nu en engagerad och noggrann lagermedarbetare till vårt nyöppnade lager i Växjö. Är du lagspelaren som vill vara med och göra vår nya satsning framgångsrik? Då vill vi höra mer från dig!

Anställningen inleds med ett 6-månaders konsultuppdrag via OnePartnerGroup, för att sedan övergå i tillsvidareanställning hos Electra.

Dina arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare blir ditt uppdrag främst att ta emot och lossa inkommande leveranser och i samråd med din Teamleader kontrollerar du att de hamnar rätt på lagret. Ditt uppdrag blir även att plocka och packa kundorders samt att ta emot chaufförer som ska hämta gods och du är behjälplig vid lastning. Du är även backup vid behov och hjälper din Teamleader med att planera inleveranser och boka upphämtningar. I övrigt hugger du i där det behövs med på lagret förekommande arbetsuppgifter. Ditt jobb är fysiskt krävande då det innebär vissa lyft av tungt gods.

Din profil

Som en av de första anställda på vårt nya lager i Växjö är du med och skapar en arbetsplats präglad av lagarbete, humor och engagemang med stort fokus på service, leverans och kvalité. Vi ser att du är en god lagspelare och du tar stort ansvar för att tillsammans med dina kolleger nå teamets uppsatta mål. Vidare är du lösningsorienterad, noggrann och flexibel samt har en god känsla för struktur.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten har du
  • truckkort, A1-A4 samt B1-B4
  • god IT-vana (främst av Microsoft Office-paketet)
  • god svenska samt grundläggande engelska i tal och skrift
  • god fysik (tunga lyft)
Meriterande
  • erfarenhet från tidigare arbete inom lager och logistik
  • erfarenhet av arbete med lagersystem
Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se, ansökningar tas endast emot via hemsidan. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 8 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se