Key Account Manager till Debe Flow Group, Södra Sverige

Key Account Manager till Debe Flow Group, Södra Sverige

Key Account Manager, OEM
Södra Sverige


Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Dessutom växer vårt segment med industripumpar, ett affärsområde som expanderar där vi ser många möjligheter för nya lösningar och en breddad portfölj. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren är kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten otroligt viktiga för oss. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen.

Om Tjänsten
Debe Flow Group förstärker nu sin säljorganisation med en Key Account Manager till affärsområdet OEM. Med ett mycket gott renommé och hög kvalitet på både produkter och tjänster så satsar Debe Flow Group nu på att öka bearbetningen av marknaden för industripumpar. Kunderna är inom tillverkningsindustrin av vitvaror, klinisk rengöringsutrustning, jacuzzi m fl. Hos alla företag som tillverkar inom segmentet finns potential för Debe Flow Groups pumpar.

Här erbjuds du en roll där du kommer ha mycket kontakt med internationella kunder som befinner sig i Europa och Asien, där du förväntas ha en hög närvaro. Du ansvarar för hela säljprocessen och arbetar nära dina kunder. Du blir en del av ett redan framgångsrikt bolag där du är med och utvecklar nya affärsmöjligheter och breddar portföljen. Du kommer arbeta självständigt, men till din hjälp har du erfarna kollegor som stöttar dig i ditt arbete. Tjänsten kräver att du talar tyska då några av dina kunder är tysktalande.

I dina arbetsuppgifter som Key Account Manager ingår bland annat att utveckla både befintliga och nya affärer. Du är med och utbildar dina kunder i värdet av Debe Flow Groups produkter. Skriva avtal, offerter och följa upp dessa ingår i din roll. Du kartlägger och identifierar nya kunder. Du är även med och bidrar med idéer och förbättringsförslag inom organisationen.

Lämplig bostadsort kan diskuteras, men vi ser ett värde i att bo i närheten av vårt kontor i Växjö. Resor förekommer frekvent och du rapporterar till Business Area Manager OEM.

Arbetet innebär stor frihet och det är viktigt att du har tydligt målfokus och har en vilja och driv för att lyckas.

 

"Debe Flow Group är en koncern som växer snabbt och satsar mycket på att expandera verksamheten. Det är stort fokus på försäljning och försöker hela tiden bredda verksamheten och hitta nya områden att komma in på. Stark ägare både ekonomiskt och med en långsiktig syn på hur man leder företagen."

En kort kommentar från Peter Lundqvist, Technical Manager

Läs mer om vad Peter, Roger och Thomas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/debeflowgroup

 

Vi söker dig som

  • Har 3-5 års erfarenhet av komplex försäljning där du är van att bearbeta beslutsfattare och ledare på olika nivåer
  • Är tekniskt kunnig
  • Har erfarenheter av att göra affärer utanför Norden
  • Har en god ekonomisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska, engelska och tyska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har en stor nyfikenhet till att hitta nya affärsmöjligheter. Du är en strukturerad person som har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är en lagspelare och har ett stort affärmannamässigt tänk. Du vill utvecklas både i din roll och inom bolaget samt har lätt för att sporra dig själv. Du känner igen dig i Debe Flow Groups värdeord som är Dedication,Expertise,Bravery och Efficency.

Vi erbjuder
Debe Flow Group erbjuder dig en gedigen introduktion och produktutbildning. Du erhåller tjänstebil och övriga verktyg för att lyckas i tjänsten. Vidare så blir du en del av ett offensivt bolag som vill framåt, där du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Som anställd hos Debe Flow Group omfattas du av kollektivavtal och erbjuds bland annat ett generöst friskvårdsbidrag.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-336 34 61.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Debe Flow Group och dess bolag ägs av Pomona-gruppen AB. Pomona-gruppen är ett familjeägt utvecklings- och investmentbolag som funnits sedan år 1986. Genom långsiktighet och industrikunskap utvecklar Pomona-gruppen nischade bolag inom utvalda branscher. Pomona-gruppen tar som ägare en aktiv roll med målsättning att skapa stabila förutsättningar för en vidareutveckling av verksamheterna. Pomonagruppen ägs av familjen Rapp och har långsiktighet och stabil lönsamhet som ledstjärna. Inom Debe Flow Groups bolag återfinns ägarna i styrelserna för Debe Flow Group AB samt Pemtec AB.

Läs mer på www.debeflowgroup.com

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!