Är du intresserad av att arbeta som Servicetekniker på DeLaval?

Är du intresserad av att arbeta som Servicetekniker på DeLaval?

Vi vänder oss till dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och tekniskt kvalificerat arbete inom svensk mjölkproduktion. Du har daglig kundkontakt med möjlighet att utvecklas och påverka utveckling inom företaget och inom den senaste robot- och datatekniken.

Vi är på jakt efter en initiativrik, självständig och engagerad person som vill ingå i ett ambitiöst team. Du värdesätter att ge dina kunder en god service med hög standard. Du är målinriktad och tillmötesgående och vill leverera bästa service till våra kunder.

Arbetsområde: Kronobergs län.

Vi på DeLaval Sales kan erbjuda:
 • Service, felsökning och reparationer på våra produkter som mjölkningsanläggningar och mjölkningsrobotar.
 • Försäljning av tillbehör, reservdelar och förbrukningsartiklar samt enklare montage.
 • Du ingår i ett beredskapsteam.
 • Omfattande grundutbildning program, samresor med erfarna kollegor samt kontinuerlig vidareutbildning.
 • Resor och övernattningar förekommer i tjänsten
 • Lagerhantering och administration är en del av arbetet.
Kvalifikationer och personliga egenskaper:
 • Minst gymnasieutbildning, el- eller fordons program/ Automations- och Robotingenjör, eller liknande. Du behöver ha ett tekniskt handlag.
 • Datorvana (inom både hård- och mjukvara)
 • God känsla för kundrelationer samt ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut. Serviceinriktad med förmåga att sälja och övertyga.
 • Kunna arbeta självständigt med ordningssinne och förmåga att planera då detta är ett självständigt arbete där du utgår från ditt hem med frihet att styra jobbet med kunderna i fokus
 • Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder som med kollegor.
Erfarenhet av djurhållning och/eller mjölkproduktion är meriterande. Goda svenska kunskaper i tal och skrift är ett krav liksom körkort.

Vidare information om befattningen lämnas av rekryterande chef Tore Lönnberg, på telefonnummer: 070-268 07 68. Du gör din ansökan på www.delavalcorporate.com senast den 31 mars 2019.
Mer info
Kontaktperson Tore Lönnberg
Telefon 070-268 07 68
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delaval.se
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Lavalgruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delavalcorporate.com