DANX söker åkerier/ samarbetspartner i Växjö

DANX söker åkerier/ samarbetspartner i Växjö

DANX kärnverksamhet är nattdistribution, något som vi har över 20 års erfarenhet av. En nattleverans innebär att vi levererar varan följande morgon före kl. 07:00. DANX är ledande på området nattleveranser i Norden och den enda leverantören som erbjuder nattleveranser med eget distributionsnätverk i alla nordiska och baltiska länder, där vi levererar direkt till bagageutrymmet på mer än 6 000 servicebilar, till bilverkstäder eller andra fördefinierade leveransplatser.
Detta är bakgrunden till att vi kan garantera vår unika leveranssäkerhet på över 99 % och det är även tack vare detta vi har förmånen att arbete tillsammans med ledande varumärken som t.ex. BMW, Mercedes, John Deere, PonCat, IBM, Bosch Siemens etc.
Mer info
Kontaktperson Alexander Norberg
Telefon 072-230 88 16
Email Mejla Alexander Norberg
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 16 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är
idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de sju nordiska och baltiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.