Resande servicetekniker

Resande servicetekniker

Erfaren servicetekniker sökes.

Vi söker resande servicetekniker och installatör för arbete ute i fält runt östra Småland.

Eftersom du kommer vara resande är det inte avgörande var du bor, men du måste vara beredd på övernattningar och även längre resor.

Som servicetekniker hos oss kommer du arbeta med förebyggande underhåll, akuta reparationer och installation av nya anläggningar med viss programmering.

Arbetet kräver även stor noggrannhet och förståelse för våra kunders krav på service.

Vi ser gärna att du har kunskap inom Siemens PLC-programmering.

Är du intresserad av att arbeta med intressant och bred teknik i Cyklops kvalitetsmaskiner ser vi gärna att du skickar in en beskrivning över dig och dina kunskaper.

Intervjuer för denna tjänsten sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag - så hör av dig redan idag!

Eventuella frågor om tjänster besvaras av Servicechef Efwa Frimodig på telefon 08-50305351 eller e-post e.frimodig@cyklop.se
Mer info
Kontaktperson Efwa Frimodig
Telefon 08-50305351
Email Mejla Efwa Frimodig
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cyklop.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cyklop är
en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning, tejp- och märkutrustning. Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för märkning, transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov.
Vi har med andra ord en hög kompetens att passa in förpackningssystemet i en komplett produktionslinje. I Sverige omsätter bolaget cirka 145 miljoner kronor och har 55 anställda. Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg,
Helsingborg, Sundsvall, Burseryd – en rikstäckande organisation för konsultation och service.