SQL-konsult

SQL-konsult

Till vårt trevliga kundföretag Cygate i Växjö söker vi nu fler duktiga SQL-konsulter.

Cygate är en del av Telia och på Sveriges största nät kan de erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med deras bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Företagets 650 medarbetare på 20 orter i Sverige gör det möjligt.

De arbetar nära sina kunder och skapar lösningar åt bland annat banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter samt tillverkningsföretag.

Som SQL-konsult har du en otroligt spännande och varierande vardag, något som passar dig som trivs i Microsoftmiljön och är trygg med att arbeta i kundens fysiska miljö. Ditt arbete består främst av att:
  • Arbeta som DBA med Cygates kunders databaser
  • I driftteamet ansvara för löpande systemunderhåll, kontroller av backuper och daglig tillsyn av disk/prestanda
  • I mån av tid avhjälpa ärenden som kommer in via Cygates ärendehanteringssystem
Du arbetar med allt från användarnära till betydligt mer komplexa ärenden, varför vi gärna ser att du har en bred kompetens och ser alla ärenden som intressanta, utvecklande och prioriterade. Hos Cygate finns det möjlighet att utvecklas mot en specialistroll eller bredda sig, allt handlar om vad du själv trivs med och drivs mot!

Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, deras personliga engagemang och inte minst deras passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Din profil

Du som söker denna utmaning innehar en IT-relaterad eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Utöver din utbildning har du minst fem års praktisk erfarenhet som Windowstekniker med fördjupad teknisk kunskap om/av:
  • Microsoft SQL-server
  • Teknisk kunskap om Microsofts serverprogramvaror
  • Flerårig erfarenhet av Windows 10 i en större driftmiljö samt
  • Erfarenhet av hantering av servrar i VMware-miljö
För att lyckas i rollen är du en naturligt ansvarsfull och pålitlig medarbetare, du värnar om det goda samarbetet och har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer. Cygate har en positiv och härlig kultur där omtanke, utveckling, hög trivsel och det moderna arbetssättet står i fokus, värdeord som även du som medarbetare kan skriva under på!

Då Cygate arbetar mycket med mjuka värden är det självklart att du kommer få möjligheter till kompetensutveckling såsom nya ceritiferingar, möjlighet att bibehålla ceritfieringar, egen tjänstebil, friskvårdsbidrag samt ett antal andra förmåner som möjliggör att du mår bra i din roll.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är en direktrekrytering till Cygate i Växjö, du ansöker direkt på www.empleo.se Välkommen!

Uppstart: Enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Växjö.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Mer info
Kontaktperson Marcus Royson
Telefon 0470730192
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder - och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!