Arbetande förman

Arbetande förman

I din roll som Arbetande förman på vår depå i Växjö kommer du att ansvara för enklare reparationer av våra byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner. Du kommer praktiskt delta i arbetet men även samordna och fördela resurserna i underhållsarbetet med material och arbete.

Din uppgift är att effektivisera och sänka reparationskostnaderna, säkerställa produkternas underhåll och kvalitet enligt uppsatta rutiner, förordningar och föreskrifter. Viss administration ingår också i tjänsten så som att följa upp samtliga uppsatta nyckeltal och ekonomiska mål för verkstaden. Du kommer även att arbeta en del i vårt affärssystem med olika uppgifter.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du vara en problemlösare med tekniskt intresse. Det är en fördel om du har praktiskt erfarenhet från byggnadsbranschen. God datorvana, kunskaper i engelska och körkort är ett krav. Har du även truckkort och vana från IBS Rental är detta meriterande. Egenskaper såsom samarbetsförmåga, engagemang, struktur och både mål- och kvalitéinriktad är viktigt för rollen.

Som person är du positiv och utåtriktad. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har god vana och tycker om att leda personal. Då du är Cramo:s ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.