Kundorienterad Fastighetsansvarig till Castellum i Växjö

Kundorienterad Fastighetsansvarig till Castellum i Växjö

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 93 miljarder kronor. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi har specialiserat oss på lokaler inom kontor, myndigheter och logistik, med stort fokus på hållbarhet och innovation. Vi präglas av en stark företagsanda - Castellumandan. Castellumandan är en gemensam grundsyn som genomsyrar allt vi gör och består av 4 P - Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

I Växjö äger vi bl.a. Företagsstaden I11, World Trade Center och WorkOUT - Sveriges första utomhuskontor.


Tjänstebeskrivning
Till Castellum söker vi nu en fastighetsansvarig till kontoret i Växjö med inriktning på kommersiella fastigheter. Tjänsten som fastighetsansvarig på Castellum innebär ett socialt och varierande arbete där du dagligen har kontakt med hyresgäster, entreprenörer/leverantörer och kollegor internt för att kunna ge bästa möjliga service till kunden.

I rollen som fastighetsansvarig kommer du huvudsakligen arbeta med följande:
  • Daglig kontakt, tillgänglighet och service till kunder
  • Ta emot felanmälningar, åtgärda och rapportera till kund
  • Ansvar för drift, skötsel och underhåll i befintligt fastighetsbestånd
  • Löpande kontakt med entreprenörer och uppföljning att inköpta tjänster utförs enligt avtal
  • Genomföra regelbundna ronderingar och tillsyn enligt myndighetskrav och interna krav såsom riskförebyggande arbete m.m.
Kontoret i Växjö består av ett sammansvetsat gäng på 8 personer som har kul tillsammans och som alltid ställer upp för varandra. Du kommer arbeta i nära samarbete med övriga funktioner på kontoret. Rollen som fastighetsansvarig innebär stor frihet under ansvar i det vardagliga arbetet där du uppmuntras att kunna ta dina egna beslut på det sätt som stämmer överens med Castellumandan.

Krav på person
Vi söker dig som är social och driven med en stark känsla för service och relationer. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Du har också lätt att ta till dig och arbeta med ny teknik och digitala system. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en hands-on person som får saker gjorda, med kvalitet och kostnadsfokus. Du har troligtvis erfarenhet av fastigheter och drift- och servicearbeten, antingen i en liknande roll alternativt genom arbetslivserfarenhet som till exempel hantverkare. Vi välkomnar även sökande som är i slutfasen av relevant utbildning. Som person tar du stort eget ansvar och arbetar efter våra värdeord personliga, passionerade proaktiva och pålitliga.

För att lyckas i rollen som fastighetsansvarig söker vi dig som stämmer in på följande:
  • Teknisk gymnasieutbildning alternativt kvalificerad yrkesutbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet, elkunskap är meriterande
  • Bred fastighetsteknisk erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Goda datorkunskaper
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Din ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 30 oktober. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Anker, ebba.anker@castellum.se alternativt 0706-226744.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 97 miljarder kronor. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi har specialiserat oss på lokaler inom kontor, myndigheter och logistik, med stort fokus på hållbarhet och innovation. Castellum har 420 medarbetare.

Vi präglas av en stark företagsanda - Castellumandan. Castellumandan är en gemensam grundsyn som genomsyrar allt vi gör och består av 4 P - Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.